Odtwarzacz MP3
Re: Odtwarzacz MP3
To jaki tel polecasz ale konkretnie ?
Ja mam LG Ku990i Viewty i gra słabo...
Ja mam LG Ku990i Viewty i gra słabo...
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Nie znam LG, ma toto wejście słuchawkowe jack 3,5 mm, jeśli tak, to spraw sobie odpowiedni zestaw słuchawkowy (moja preferencja jak wspomniałem to SE, model tak od MH-700 w górę, muszą być oryginalne, a nie chiński odrzuty, które się zdarzają) i przetestuj, prawie na pewno będzie sporo lepiej
, jeśli ma jakiś port uniwersalny to trzeba się przesiąść na inny telefon podług własnych preferencji i ponownie wymienić pudełkowy zestaw słuchawkowy na coś odpowiedniego
muza z netu będzie oczywiście grała różnie, na potrzeby własnych ripów wypada się zaopatrzyć w profesjonalny koder Fraunhofer II, unikać darmowego LAME

Eeeee? Z tego typu słuchawek, do 100zł tylko Creative EP-630, z droższych Aurvany albo NuForce NE-700Mkiedyśgrześ pisze:(moja preferencja jak wspomniałem to SE, model tak od MH-700 w górę, muszą być oryginalne, a nie chiński odrzuty, które się zdarzają)

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Być może, ja się przyzwyczajam
teraz mam wepchnięte w bluetootha HPM-78 i w sumie nie narzekam, mam za mało znajomych z podobnymi zainteresowaniami i nie mogę sobie pozwolić zbyt często na testy nie swojego sprzętu 
Ps. Im więcej opinii, tym lepiej dla Turka

Ps. Im więcej opinii, tym lepiej dla Turka

DO LG muszę podpinać przez jakąś przejściówkę - podpinam słuchawki pod to i dopiero wtedy pod tel (takim wejściem jak ładowarka).
Sprawdzałem na moich Senkach, i różnych słuchawkach dousznych i z tego telefonu brzmi na różnych i zawsze przeciętnie...
Pewnie mnie wyśmiejecie ale mnie ten Creativ ZEN MX grał bardzo fajnie...
Sprawdzałem na moich Senkach, i różnych słuchawkach dousznych i z tego telefonu brzmi na różnych i zawsze przeciętnie...
Pewnie mnie wyśmiejecie ale mnie ten Creativ ZEN MX grał bardzo fajnie...
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
To o czym dyskusja
łykaj
Uleganie cudzym opinią to droga przez mękę, wieczny niedosyt i idąca za tym racjonalizacja decyzji, trzeba mieć jaja
Chce ci się dźwigać dwa urządzenia, dźwigaj i przyjemnego odsłuchu
Ps. tylko 16GB, 8 po chwili będzie za mało.

Ps. tylko 16GB, 8 po chwili będzie za mało.
Gdybyście wiedzieli jaki klimat się tworzy gdy człek słucha takiego LOTRa idąc samotnie przez las
Myślę że Creativ starczy 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Bo tak naprawdę najbardziej liczą się słuchawki. Masz dobre słuchawiszony, więc Creative ci styknie na bank! 

Ale z tymi wielkimi do lasu nie pójdę 
Więc też muszę kupić jakiś mniejsze nauszne
Rozmiarowo coś takiego co było przy walkmanach kiedyś

Więc też muszę kupić jakiś mniejsze nauszne

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Mój numer jeden na nocne eskapady od paru miesięcy to Frederic Talgorn - Anthony Zimmer
I jeszcze jedna sprawa związana z odtwarzaczami, po świętach ku swojemu zaskoczeniu znalazłem na telefonie Conana Niszczyciela, w święta byłem tak podcięty, że nawet nie pamiętam jakim cudem sztuka załadowania tego materiału mi się udała, prawdopodobnie użyłem bluetooth, nie wyobrażam sobie walki z portami i kablami w stanie wskazującym, stąd pytanie jakie możliwości komunikacji ma ten ZEN, ZEN X-Fi chyba już ma bluetooth i wi-fi, tak mi się wydaje.
I jeszcze jedna sprawa związana z odtwarzaczami, po świętach ku swojemu zaskoczeniu znalazłem na telefonie Conana Niszczyciela, w święta byłem tak podcięty, że nawet nie pamiętam jakim cudem sztuka załadowania tego materiału mi się udała, prawdopodobnie użyłem bluetooth, nie wyobrażam sobie walki z portami i kablami w stanie wskazującym, stąd pytanie jakie możliwości komunikacji ma ten ZEN, ZEN X-Fi chyba już ma bluetooth i wi-fi, tak mi się wydaje.
a ja np nienawidzę słuchać muzy na słuchawkach poza domem.. czuje się jak Łesli Snajps w JuEs Marszals - osaczony, kminiący czy ktoś mnie nie przejedzie albo czy pod coś nie wpadnę i nie wiem co się dookoła mnie dzieje. Muszę słyszeć otoczenie dookoła mnie.
#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Mnie co najwyżej może stado wilków zaatakować
Słucham chadzając po lesie lub parku, w mieście też nie lubię bo to niebezpieczne

Słucham chadzając po lesie lub parku, w mieście też nie lubię bo to niebezpieczne
Coś w stylu klipsów, jak np. KOSS KSC 75? Czy większe?Turek pisze:Ale z tymi wielkimi do lasu nie pójdę
Więc też muszę kupić jakiś mniejsze nauszneRozmiarowo coś takiego co było przy walkmanach kiedyś