Wybory
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Wybory
Tematy polityczne, tego jeszcze nam na tym forum brakowało
To już wolę offtopy i herezecje co niektórych użytkowników.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale to Niemcy robią? Raczej nieuki i ci, którzy chcą nam zaszkodzić. Nie twierdzę, że nie ma wśród nich Niemców, ale są też inni.Tomasz Goska pisze:Za te robienie PR-ki na całym świecie na temat "Polskich obozów zagłady" powinniśmy ich wszystkich po łbach przetrącić. I to solidnie! Płacić za czyjeś błędy - to jest dopiero kuriozum!
Brakowało no i już nie brakuje.Wawrzyniec pisze:Tematy polityczne, tego jeszcze nam na tym forum brakowało

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jakie nieuki? Proszę cię! Jeżeli na szczeblu ministrialnym w Germanii akceptuje się podręczniki do nauczania historii z takimi sformułowaniami, a w publicznej telewizji podaje się informacje o "Polskich obozach", to na pewno nie jest jakaś pomyłka, czy wina niewiedzy. Co najmniej połowa z tych przypadków, to celowa działalność, a że debile w USA powtarzają bezkrytycznie wszystko, co się mówi i nagłaśniają sprawę na cały świat... Tu jest problem.Bucholc Krok pisze:
Ale to Niemcy robią? Raczej nieuki i ci, którzy chcą nam zaszkodzić. Nie twierdzę, że nie ma wśród nich Niemców, ale są też inni.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bucholc trzymał ten transparentBucholc Krok pisze:http://www.youtube.com/watch?v=_zxZM-3NQ00

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Wawrzek cicho tam, w porównaniu z Deutschland to są b. ważne wybory, które ukształtują scenę polityczną na następne dobre 10-15 lat co implikuje też nasz rozwój, kierunek działań.
Podaj następnym razem jakiś dowód. Poruszasz głębszy problem: Jeden mówi coś- cała reszta przyjmuje to jako doktrynę, nigdzie nie ma mechanizmu filtracji danych ich uwiarygodnienia, bo zanim ktoś pomyśli już zostało to powiedziane. Większość ludzi jest niedoedukowanych, poinformowanych, bo coraz ciężej jest znaleźć wiarygodne informację. Wracając do twoich pretensji, a co jest w Rosji? To samo. Zgadzam się z wami, że to fałszowanie historii, ale w Polskich podręcznikach też historycy naszych sąsiadów znaleźliby wiele kwiatków.Jakie nieuki? Proszę cię! Jeżeli na szczeblu ministrialnym w Germanii akceptuje się podręczniki do nauczania historii z takimi sformułowaniami, a w publicznej telewizji podaje się informacje o "Polskich obozach", to na pewno nie jest jakaś pomyłka, czy wina niewiedzy. Co najmniej połowa z tych przypadków, to celowa działalność, a że debile w USA powtarzają bezkrytycznie wszystko, co się mówi i nagłaśniają sprawę na cały świat... Tu jest problem.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
A jak tam kompozytorzy filmowi angażują się w obecne wybory? Poprzednio Michał Lorenc wspierał kandydaturę Jarosława Kaczyńskiego na prezydenta, a Zbigniew Preisner był za opcją zbliżoną do PO. A jak teraz się wypowiadają? I czy któraś z partytur została wykorzystana w spotach wyborczych? A może skomponowali coś oryginalnego?
Pamiętam, że Tomek Lipiński śpiewał na konwencjach PO 4 lata temu "Jeszcze będzie przepięknie", by później po kilku miesiącach dać do zrozumienia, że jednak został "zdradzony" i "oszukany" obietnicami.
Obecnie słyszałem tylko, że Zbigniew Hołdys głośno powiedział, że bojkotuje wybory.
Pamiętam, że Tomek Lipiński śpiewał na konwencjach PO 4 lata temu "Jeszcze będzie przepięknie", by później po kilku miesiącach dać do zrozumienia, że jednak został "zdradzony" i "oszukany" obietnicami.
Obecnie słyszałem tylko, że Zbigniew Hołdys głośno powiedział, że bojkotuje wybory.
Ja tylko wiem, że od wieków za PiS jest Wojciech Kilar...
Dobrze, że nie słucham "politycznie"...

Dobrze, że nie słucham "politycznie"...

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To niestety wie chyba każdy. Zresztą zalicza się on nawet chyba do jakiegoś klubu, czy grupy, która oddaje hołdy i błogosławieństwa Lechowi Kaczyńskiego. Ma chyba nawet order Lecha Kaczyńskiego czy jakoś tak.Althazan pisze:Ja tylko wiem, że od wieków za PiS jest Wojciech Kilar...![]()
Nie ja też Kilara dalej słucham, ale zamiast zajmować się Kaczorami mógłby się zabrać za muzykęAlthazan pisze:Dobrze, że nie słucham "politycznie"...

Dobra, jakby co to właśnie zarejestrowałem się na wybory.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Arthur
Jak oceniacie muzykę z tego spotu:
http://www.youtube.com/watch?v=9v4zHbWm_Ug (nie trzeba oglądać)
Może by tak SHore'a zatrudnili do nastepnych thrillerów z lewicy rodem. No i na koniec na podkreślenie przesłania przydałby się Inception button
http://www.youtube.com/watch?v=9v4zHbWm_Ug (nie trzeba oglądać)
Może by tak SHore'a zatrudnili do nastepnych thrillerów z lewicy rodem. No i na koniec na podkreślenie przesłania przydałby się Inception button

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Prawie jak Szczęki http://www.youtube.com/watch?v=ZvCI-gNK_y4 Jeszcze powinni dać w ostatniej scenie jakiś basen, z którego wyskakuje Tusk i zjada naszą bohaterkę! Zamiast zgniecionej ulotki powinni dać jakiś anonim z literkami wyciętymi z gazet
A tak swoją drogą skoro w lodówce coraz mniej to może czas najwyższy wybrać się do sklepu, a to, że nie korzystają z samochodu to akurat plus, bo przynajmniej korki mniejsze będą.
BTW. Cukier po 3,5zł, a nie 6zł

BTW. Cukier po 3,5zł, a nie 6zł

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a tej pani delikatna dieta akurat nie zaszkodzi 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Przed każdym spotem powinni puścić jakieś jingle informujące, że to strata czasu. Ot nagrałem nawet jeden:
http://www.filmmusic.pl/muzyka/alek/kielbasa.wav
http://www.filmmusic.pl/muzyka/alek/kielbasa.wav

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To jakaś pomyłka. Ja nie podchodzę tak blisko do polityków (jakichkolwiek partii), żeby się przypadkiem nie ufajdać.Koper pisze:Bucholc trzymał ten transparent

- Arthur
Templar pisze:Jeszcze powinni dać w ostatniej scenie jakiś basen, z którego wyskakuje Tusk i zjada naszą bohaterkę! Zamiast zgniecionej ulotki powinni dać jakiś anonim z literkami wyciętymi z gazetA tak swoją drogą skoro w lodówce coraz mniej to może czas najwyższy wybrać się do sklepu, a to, że nie korzystają z samochodu to akurat plus, bo przynajmniej korki mniejsze będą.

ps. Bucholz wjechał na wyższy stopień zajebistości- ma zółtą ramkę wokół avatara. Kolejny poziom to zielona