Jerry Goldsmith - Top 10

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
bladerunner

Re: Jerry Goldsmith - Top 10

#16 Post autor: bladerunner » sob kwie 09, 2011 15:20 pm

Tomek pisze:Po prostu nie mogę siedzieć cicho i patrzyć jak ktoś wypisuje takie wyssane z palca brednie jak Ty, bo nikt inny na tym forum takich bredni (podszytych zazwyczaj prowokacjami) nie wypisuje - typu ocenianie jakości dźwięku na podstawie swoich mp3-ójek. Gdybyś miał o tym jakieś pojęcie to byś tego nie pisał. Nie dziw się więc, że generujesz prowokacje a Turek Ci wkleja blade dupy, bo już też nie może pewnie tych absurdów czytać. Dodatkowo wieczna partyzantka z wpieprzaniem gdzie się tylko da, w każdym możliwym temacie i dyskusjach Gregosna-Williamsa. Jesteś fanbojem najwyższej klasy.

Nie umiem uszanować zdania innych. Dobre :) To, że się z czymś albo z kimś nie zgadzam, to jest "nie uszanowanie zdania innych" - dobre, dobre :D

Gdzie są moderatorzy? :mrgreen:

Ja fanboj weź się ogarnij bo to nie jest śmieszne, Co powiedzieć o twoim komplecie 5 dla średniaka Goldsmithowskiego i durnowate sugerowanie, że jest lepszy niz Chariotsy. Profanacja, ludzie profanacja :D :!:

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#17 Post autor: Tomek » sob kwie 09, 2011 15:33 pm

Kolejny fail na Twoim koncie (ileż ich już jest, któż to zliczy...? :roll: ), bo ja sugerowałem to ale w stosunku do...Social Network a nie Vangelisa :P
Obrazek

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#18 Post autor: DanielosVK » sob kwie 09, 2011 15:34 pm

Tomek pisze:ileż ich już jest, któż to zliczy...?
Ja się poddałem przy 73. ;)
Tomek pisze:bo ja sugerowałem to ale w stosunku do...Social Network a nie Vangelisa
Masz szczęście. :P
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

bladerunner

#19 Post autor: bladerunner » sob kwie 09, 2011 15:44 pm

Tomek pisze:Kolejny fail na Twoim koncie (ileż ich już jest, któż to zliczy...? :roll: ), bo ja sugerowałem to ale w stosunku do...Social Network a nie Vangelisa :P
TOMEK ROKITA NAPISAŁ

''Żaden kompozytor nie napisał czegoś podobnego do Goldsmitha w tym nurcie a w samym gatunku (muzyka do filmu sportowego raczej też się nie zbliżył) :)''

Tyle w temacie :D

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#20 Post autor: Tomek » sob kwie 09, 2011 15:50 pm

To jest Twoja nadinterpretacja i nic ponad to. Nigdzie nie przywołuję żadnego Vangelisa.

Posłużę się Twoją retoryką: "mało tego nie potrafisz uszanować zdania innych, co jest po prostu żałosne i przykre."
Obrazek

Turek

#21 Post autor: Turek » sob kwie 09, 2011 15:54 pm

bladerunner pisze: (MEDALI OF HONOR Giacchino)przyp. Turek: /"źle tego słucha drażni męczy irytuje, brzmienie orkiestry fatalne."
WTF? WTF? No sił nie ma po prostu, ręce opadają...

bladerunner

#22 Post autor: bladerunner » sob kwie 09, 2011 15:59 pm

Tomek pisze:To jest Twoja nadinterpretacja i nic ponad to. Nigdzie nie przywołuję żadnego Vangelisa.

Posłużę się Twoją retoryką: "mało tego nie potrafisz uszanować zdania innych, co jest po prostu żałosne i przykre."
Tomek żadna nadinterpretacja to nie jest. Takie się wnioski nasuwają po twojej wypowiedzi.

Fakt też, że Cienka czerwona linia jest między uszanowaniem czyjegoś zdania, a megakultami gatunku, które są uwielbiane przez masy,( i nie do pomyślenia i zaakceptowania przez niektóych jest możność niespodobania się dajmy na to Conana ) . Czasami jest to fakt nie do przeskoczenia to też trzeba przyznać, ale ja szanuję Twoje zdanie bo masz prawo tak uważać.

sory ja scorów nie recenzuje, tylko piszę bzdury na forum i nie jestem zobowiązany/zmuszony do patrzenia na gatunek obiektywnie.

Turek

#23 Post autor: Turek » sob kwie 09, 2011 16:09 pm

bladerunner pisze:sory ja scorów nie recenzuje, tylko piszę bzdury na forum

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#24 Post autor: Mystery » sob kwie 09, 2011 16:42 pm

Turek pisze:
bladerunner pisze:sory ja scorów nie recenzuje, tylko piszę bzdury na forum
Do dzisiaj pamiętam tą perełkę :)
bladerunner pisze:
Adam Krysiński pisze:raczejjjj.. :? no ale Bladu ma swojego geniusza hagiewu :D
No i mam, ale przynajmniej mam świadomość, że są lepsi kompozytorzy od niego, ale na pewno nie jest nim Horner. :)

bladerunner

#25 Post autor: bladerunner » sob kwie 09, 2011 16:46 pm

Nie offtopuj, to jest temat o Jerrym :) .

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#26 Post autor: Wawrzyniec » sob kwie 09, 2011 16:52 pm

To był temat o Jerrym.
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#27 Post autor: Mystery » sob kwie 09, 2011 16:54 pm

bladerunner pisze:Nie offtopuj, to jest temat o Jerrym :) .
I tak dwie ostatnie strony pójdą do offtopa, zresztą nie będę wskazywać kto zaczął :P
bladerunner pisze:
Turek pisze:
bladerunner pisze:Total Recall nie brzmi za fajnie, podobnie zresztą jak Ramba, nie wiem czy to nie kwestia złego nagrania, bo nie chce mi się wierzyć, że to kwestia techniczna umiejętności Goldsmita .
YYYYY ?????? Że co?
Włącz Sinbada to zrozumiesz :mrgreen:.
:P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#28 Post autor: Wawrzyniec » sob kwie 09, 2011 16:58 pm

Mystery Man pisze:I tak dwie ostatnie strony pójdą do offtopa, zresztą nie będę wskazywać kto zaczął :P
Już poszły. Chyba się Marek na forum pojawił. :)
#WinaHansa #IStandByDaenerys

bladerunner

#29 Post autor: bladerunner » sob kwie 09, 2011 17:15 pm

żenada

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#30 Post autor: DanielosVK » sob kwie 09, 2011 17:23 pm

A ja Daniel.
Fe.