EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
Re: EPIC FAIL! :D
Adam, zmienny jest, sam się jarałeś siatkarzami:Adam pisze:są 3 rzeczy w tym kraju których należy się wstydzić, nie mówić o nich, nie promować i udawać że ich nie ma bo obciach - polska polityka, polski sport i polski kościół. może kiedyś to zrozumiemy, a po tych igrzyskach może wyprzedzimy z ostatniego miejsca w tabeli medalowej jakieś wyspy zielonego przylądka z populacją 30 tys ludzi?
A teraz nagle wyskakujesz ze wstydem, 5.-8. miejsce to jest wstyd? Ponawiam pytanie, jakie wy sukcesy osiągnęliście i w czym jesteście na 5.-8. miejscu na świecie?Adam pisze:Teraz siatkarze. Anastasi objął ich w ubiegłym roku. Od tamtego czasu stawali na podium czterech istotnych imprez. Niedawno wygrali Ligę Światową, a w drodze po triumf musieli ogrywać kolejno Brazylię, Kubę, Bułgarię i Amerykanów. Każda z tych drużyn jest w pierwszej dziesiątce rankingu!.
nie jestem zmienny i się nie jarałem. to było tylko zestawienie przy porównywaniu radwańskiej i jej osiągnięć tegorocznych z osiągnięciami tegorocznymi siatkarzy. 

#FUCKVINYL
Tak, tak tłumacz się teraz, sam wyskoczyłeś z tymi siatkarzami i wymieniłeś ich wszystkie ostatnie sukcesy, bo nikt wcześniej o nich nie mówił 

przekleiłem to z gazety.pl która zrobiła zestawienie co wygral iw tym roku.. chyba nie myslisz że to znałem i kojarzyłem jak ja nawet nie wiem kto tam gra? 

#FUCKVINYL
Jakoś nigdzie nie widzę tam źródła, no i skoro skopiowałeś to najważniejszej rzeczy - "" (cudzysłowu) 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dobra, nie jest źle, prowadzimy w statystyce medalowej jak na razie:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
W sumie to nie taki zły pomysł, trzeba by tylko suitę z tych wszystkich 27 hymnów zrobić 

Polski sport, który coś naprawdę znaczył na świecie na dłużej, to były lata 70 i 80 i się skończył na erze Szewińskiej, Grubby, Górskiego i Piechniczka. A od tego czasu było tylko trzech rodzynków, którzy spełnili wszystkie kryteria wybitnego sportowca i wybitnej, długiej kariery - Małysz, Dudek i R.Korzeniowski. Nikogo więcej nie było i nie będzie prędko. Pomniejsze płotki się skończyły po jednorazowych występkach i nikt o nich już nie pamięta w kraju, a co dopiero na świecie, a te które mogły coś dopiero spróbować osiągnąć (a które nic nie osiągnęły) skończyły się zanim się zaczęły przez własną głupotę (Kubica czy Citko). Polski sport nie istnieje na arenie międzynarodowej i nie będzie bo jest obciachem. Jedna Radwańska nic nie zmieni (tym bardziej że jeszcze nic defakto nie osiągnęła), podobnie Gortat.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo u nas leśne dziady w każdym jednym związku, to i wszędzie regres.
Pojedyncze sukcesy nie przychodzą dzięki systemowi szkolenia, ale WBREW niemu.
Może dociułają w ilości medali do dychy, niestety - bo to nieco zawyży faktyczny poziom polskiego sportu.
Pojedyncze sukcesy nie przychodzą dzięki systemowi szkolenia, ale WBREW niemu.
Może dociułają w ilości medali do dychy, niestety - bo to nieco zawyży faktyczny poziom polskiego sportu.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Kojarzę, ale wymienianie go w gronie najlepszych polskich sportowców ostatnich lat i to obok Małysza i Korzeniowskiego to chyba jakiś żart.
nie, bo choć jego kariera nie trwała cały czas długo i wybitnie, to jednak zdobył w piłce prawie wszystko i nieporównywalnie więcej do całej reszty pomniejszej hałastry na czele z jakimiś Otylkami czy Pyrkami które się po jednych zawodach pokończyły i nikt o nich nie pamięta.
#FUCKVINYL
Kiedy to wygrał MŚ, Euro? On nawet w żadnym zagranicznym plebiscycie nie został nigdy wyróżniony, to już nawet Boruc miał w tym więcej sukcesów. Dudek to może się tylko pochwalić zwycięstwem w LM i to tyle.Adam pisze:nie, bo choć jego kariera nie trwała cały czas długo i wybitnie, to jednak zdobył w piłce prawie wszystko i nieporównywalnie więcej do całej reszty pomniejszej hałastry na czele z jakimiś Otylkami czy Pyrkami które się po jednych zawodach pokończyły i nikt o nich nie pamięta.