EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: EPIC FAIL! :D

#1471 Post autor: Adam » śr sie 08, 2012 22:06 pm

"przecież jechali po złoto. co się stało?" :mrgreen:
#FUCKVINYL

Templar

#1472 Post autor: Templar » śr sie 08, 2012 22:07 pm

Adam pisze:są 3 rzeczy w tym kraju których należy się wstydzić, nie mówić o nich, nie promować i udawać że ich nie ma bo obciach - polska polityka, polski sport i polski kościół. może kiedyś to zrozumiemy, a po tych igrzyskach może wyprzedzimy z ostatniego miejsca w tabeli medalowej jakieś wyspy zielonego przylądka z populacją 30 tys ludzi? :mrgreen:
Adam, zmienny jest, sam się jarałeś siatkarzami:
Adam pisze:Teraz siatkarze. Anastasi objął ich w ubiegłym roku. Od tamtego czasu stawali na podium czterech istotnych imprez. Niedawno wygrali Ligę Światową, a w drodze po triumf musieli ogrywać kolejno Brazylię, Kubę, Bułgarię i Amerykanów. Każda z tych drużyn jest w pierwszej dziesiątce rankingu!.
A teraz nagle wyskakujesz ze wstydem, 5.-8. miejsce to jest wstyd? Ponawiam pytanie, jakie wy sukcesy osiągnęliście i w czym jesteście na 5.-8. miejscu na świecie?

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1473 Post autor: Adam » śr sie 08, 2012 22:08 pm

nie jestem zmienny i się nie jarałem. to było tylko zestawienie przy porównywaniu radwańskiej i jej osiągnięć tegorocznych z osiągnięciami tegorocznymi siatkarzy. :roll:
#FUCKVINYL

Templar

#1474 Post autor: Templar » śr sie 08, 2012 22:17 pm

Tak, tak tłumacz się teraz, sam wyskoczyłeś z tymi siatkarzami i wymieniłeś ich wszystkie ostatnie sukcesy, bo nikt wcześniej o nich nie mówił :P

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1475 Post autor: Adam » śr sie 08, 2012 22:18 pm

przekleiłem to z gazety.pl która zrobiła zestawienie co wygral iw tym roku.. chyba nie myslisz że to znałem i kojarzyłem jak ja nawet nie wiem kto tam gra? :D
#FUCKVINYL

Templar

#1476 Post autor: Templar » śr sie 08, 2012 22:22 pm

Jakoś nigdzie nie widzę tam źródła, no i skoro skopiowałeś to najważniejszej rzeczy - "" (cudzysłowu) :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1477 Post autor: Wawrzyniec » śr sie 08, 2012 22:27 pm

Dobra, nie jest źle, prowadzimy w statystyce medalowej jak na razie:

Obrazek
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Templar

#1478 Post autor: Templar » śr sie 08, 2012 22:30 pm

W sumie to nie taki zły pomysł, trzeba by tylko suitę z tych wszystkich 27 hymnów zrobić :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1479 Post autor: Adam » śr sie 08, 2012 22:34 pm

Polski sport, który coś naprawdę znaczył na świecie na dłużej, to były lata 70 i 80 i się skończył na erze Szewińskiej, Grubby, Górskiego i Piechniczka. A od tego czasu było tylko trzech rodzynków, którzy spełnili wszystkie kryteria wybitnego sportowca i wybitnej, długiej kariery - Małysz, Dudek i R.Korzeniowski. Nikogo więcej nie było i nie będzie prędko. Pomniejsze płotki się skończyły po jednorazowych występkach i nikt o nich już nie pamięta w kraju, a co dopiero na świecie, a te które mogły coś dopiero spróbować osiągnąć (a które nic nie osiągnęły) skończyły się zanim się zaczęły przez własną głupotę (Kubica czy Citko). Polski sport nie istnieje na arenie międzynarodowej i nie będzie bo jest obciachem. Jedna Radwańska nic nie zmieni (tym bardziej że jeszcze nic defakto nie osiągnęła), podobnie Gortat.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#1480 Post autor: Koper » śr sie 08, 2012 22:40 pm

Bo u nas leśne dziady w każdym jednym związku, to i wszędzie regres.
Pojedyncze sukcesy nie przychodzą dzięki systemowi szkolenia, ale WBREW niemu.
Może dociułają w ilości medali do dychy, niestety - bo to nieco zawyży faktyczny poziom polskiego sportu.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Templar

#1481 Post autor: Templar » śr sie 08, 2012 22:47 pm

Adam pisze:Dudek
Jaki Dudek? :shock:

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#1482 Post autor: DanielosVK » śr sie 08, 2012 22:47 pm

Jerzy Dudek. Kojarzysz?
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Templar

#1483 Post autor: Templar » śr sie 08, 2012 22:49 pm

Kojarzę, ale wymienianie go w gronie najlepszych polskich sportowców ostatnich lat i to obok Małysza i Korzeniowskiego to chyba jakiś żart.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1484 Post autor: Adam » śr sie 08, 2012 23:04 pm

nie, bo choć jego kariera nie trwała cały czas długo i wybitnie, to jednak zdobył w piłce prawie wszystko i nieporównywalnie więcej do całej reszty pomniejszej hałastry na czele z jakimiś Otylkami czy Pyrkami które się po jednych zawodach pokończyły i nikt o nich nie pamięta.
#FUCKVINYL

Templar

#1485 Post autor: Templar » śr sie 08, 2012 23:15 pm

Adam pisze:nie, bo choć jego kariera nie trwała cały czas długo i wybitnie, to jednak zdobył w piłce prawie wszystko i nieporównywalnie więcej do całej reszty pomniejszej hałastry na czele z jakimiś Otylkami czy Pyrkami które się po jednych zawodach pokończyły i nikt o nich nie pamięta.
Kiedy to wygrał MŚ, Euro? On nawet w żadnym zagranicznym plebiscycie nie został nigdy wyróżniony, to już nawet Boruc miał w tym więcej sukcesów. Dudek to może się tylko pochwalić zwycięstwem w LM i to tyle.

ODPOWIEDZ