szkoda tylko, że w większości takich pierdółhp_gof pisze:Człowiek uczy się przez całe życie
Ja jestem leniwcem uwięzionym w ciele człowiekaNiedługo pojawią się ludzie, którzy będą twierdzić, że są zwierzętami w ciele ludzi.

szkoda tylko, że w większości takich pierdółhp_gof pisze:Człowiek uczy się przez całe życie
Ja jestem leniwcem uwięzionym w ciele człowiekaNiedługo pojawią się ludzie, którzy będą twierdzić, że są zwierzętami w ciele ludzi.
I źle Ci w tym ciele?Wojtek pisze:Ja jestem leniwcem uwięzionym w ciele człowieka
Toż już są tacy. W USA takich oszołomów nie brakuje.Bucholc Krok pisze:Niedługo pojawią się ludzie, którzy będą twierdzić, że są zwierzętami w ciele ludzi. Będą chcieli sobie doklejać rogi, montować kopyta, porastać szczeciną...
Risercz powiadasz... Hmm, dobra wymówka, jak mnie by kiedyś ktoś z prostytutką przyłapał, to powiem że ja tylko risercz robiłem, żeby mieć argumenty do dyskusji nt. legalizacji prostytucji (dyskusji, którą prowadzić miałem zamiar z kolegami przy wódce ofkors, ale przecież taka wcale nie gorsza ot takiej w TV).Wojtek pisze:Może po prostu sobie risercz zrobił przed przyjściem na debatę, żeby mieć jakieś argumenty?
Lepiej uważaj, Koper. Jeśli za ileś lat nauka oceni tych ludzi pozytywnie (tzn. nie jako wariatów, tylko osoby czujące inaczej, co jest bardzo prawdopodobne) to będziesz się musiał wstydzić i tłumaczyć z tych słów.Koper pisze:Toż już są tacy. W USA takich oszołomów nie brakuje.
Który? Bo mamy dwóch. Jeden zwyczajny, drugi techniczny.Bucholc Krok pisze:O doborze to najwięcej do powiedzenia miałby premier.
A kto technicznym szefem rady z nadania PiSu?WhiteHussar pisze:Tusk szefem Rady Europejskiej