EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)

Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: EPIC FAIL! :D

#1426 Post autor: Adam » sob sie 04, 2012 21:17 pm

:mrgreen:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1427 Post autor: Wawrzyniec » sob sie 04, 2012 21:24 pm

Po polsku pisze się przez jedno "n" :? :?:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1428 Post autor: Adam » sob sie 04, 2012 21:27 pm

Wawrzyniec nie pogrążaj się :P :mrgreen:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#1429 Post autor: Koper » ndz sie 05, 2012 21:27 pm

Wawrzyniec pisze:Po polsku pisze się przez jedno "n" :? :?:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Templar

#1430 Post autor: Templar » ndz sie 05, 2012 23:31 pm

Wawrzyniec epic fail :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#1431 Post autor: Bucholc Krok » pn sie 06, 2012 15:27 pm

Wawrzyniec pisze:Po polsku pisze się przez jedno "n" :? :?:
Tak samo jak "penis". Po niemiecku "penis" pisze się przez dwa "n"?
Skoro mowa o sporcie.. co to za nędza z Australią dzisiaj była? :o Nie chciało mi się wierzyć, gdy zobaczyłem wynik. :) Chyba mogą się powoli pakować...
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#1432 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » pn sie 06, 2012 16:16 pm

Z Australią, to nie była nędza, to było...no właśnie, aż kurwa brak mi słów. Sam nie wiem, jak to określić. Ta beznadziejnej gry naszych siatkarzy już dawno nie widziałem. Dzisiaj miałem ochotę wywalić telewizor przez okno. Przykro to mówić, ale z takim zaangażowaniem i podejściem do gry, mecz ćwierćfinałowy, będzie ich ostatnim występem na IO.

Templar

#1433 Post autor: Templar » pn sie 06, 2012 16:27 pm

Oho, już się zaczyna, po meczu Włochów już "będzie złoto", teraz przegrali i od razu "mogą się pakować", a najbardziej mnie wkurwia, że jak wygrają, to wszyscy mówią "MY wygraliśmy", a jak przegrają to "ONI przegrali", polscy "kibice" :roll: :roll:

Mefisto

#1434 Post autor: Mefisto » pn sie 06, 2012 16:29 pm

dokładnie - na szczęście te wypowiedzi są w stosownym temacie :)

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#1435 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » pn sie 06, 2012 16:41 pm

Nic się nie zaczyna, tylko trzeba nazywać rzeczy po imieniu. Śledzę mecze siatkarzy od 1999r. przeżyłem wiele bolesnych porażek i nie mam zamiaru pisać, "nic się nie stało". Stało się i to dużo, wszystko mieli w swoich rękach, nie musieli oglądać się na innych, tylko wygrać z bardzo przeciętnym zespołem . Niestety,dzisiaj zachowali się jak amatorzy, a nie zespół ze ścisłej czołówki rankingu światowego i to boli najbardziej. Rozumiem, że 'wpadki' się zdarzają i gdyby to był turniej towarzyski, to tylko bym się uśmiechnął, ale to jest, do cholery, najważniejsza impreza dla każdego sportowca.

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#1436 Post autor: Koper » pn sie 06, 2012 16:48 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:ale to jest, do cholery, najważniejsza impreza dla każdego sportowca.
Radwańska ma odmienne zdanie :mrgreen:
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Templar

#1437 Post autor: Templar » pn sie 06, 2012 16:52 pm

Póki co to jeszcze nie odpadliśmy, a jak trafimy na Brazylię i z nią wygramy 3:0 to nagle znowu się okaże, że wszyscy cały czas wierzyli w złoto i nigdy nie zwątpili. Zagrali słaby mecz, nie przeczę, ale płakać nie zamierzam, tylko czekam na środę i kolejny mecz, poza tym Australia już wcześniej pokazała, że takim bardzo słabym zespołem to nie jest, 2:3 z Włochami i z Bułgarią pomimo, że przegrała do 0 to jednak we wszystkich 3 setach mieli początkowo prowadzenie i dopiero pod koniec nie dawali rady, ale dużą różnicą to nie przegrali.

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#1438 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » pn sie 06, 2012 17:15 pm

To, że będziemy w ćwierćfinale, było wiadomym od dawna, chodzi tyko o podejście do meczu z Australią. Nie są to amatorzy, jak Wielka Brytania, ale też, żaden to zespól klasowy. Nawet będąc w słabszej dyspozycji, Polacy powinni ten mecz wygrać. Bułgarzy to potrafili, a Włosi, cóż , jak to oni, zlekceważyli przeciwnika i tyle. Zostali skarceni, ale mimo wszystko potrafili rozstrzygnąć spotkanie na swoją korzyść. Nasz zespół, bogatszy o doświadczenia przeciwników, wiedział, czego może się spodziewać. Należało tylko wyjść na parkiet i zrobić swoje. Co z tego wyszło, wszyscy widzieli. Oczywiście, nie przesądza to o naszym losie, tyle tylko, że teraz będzie naprawdę pod górkę. Brazylia nie błyszczy, ale to klasowy zespół, który ma naszym coś do udowodnienia po LŚ. Co do Rosji, rozkręcali się powoli i niestety grają coraz lepiej, a po tym, w jaki sposób roznieśli dzisiaj Serbię, to wynik konfrontacji ze Sborną, jest łatwy do przewidzenia. Chyba, że nasi się w końcu obudzą i zaczną grać swoje, czego im bardzo życzę.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1439 Post autor: Wawrzyniec » pn sie 06, 2012 17:28 pm

Koper pisze:
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:ale to jest, do cholery, najważniejsza impreza dla każdego sportowca.
Radwańska ma odmienne zdanie :mrgreen:
:mrgreen: x2
Bucholc Krok pisze:Tak samo jak "penis". Po niemiecku "penis" pisze się przez dwa "n"?
Penis po niemiecku pisze się przez jedno "n", ale jako rzeczownik z dużej litery: "Penis".
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#1440 Post autor: Koper » pn sie 06, 2012 17:46 pm

No i ch.j

ODPOWIEDZ