Mundial 2010
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Koreańczycy znów idealni, wystarczy posłuchać, jak wychowany w Japonii Jong Tae-se integrował się z kolegami z szatni. - Trochę trwało, zanim zaakceptowałem ich obyczaje. Pokazałem im komórkę, to długo podawali ją sobie z rąk do rąk. Stresowały mnie takie małe rzeczy - opowiada.
dramat tam mają po prostu i tyle
tu jest wszystko
http://www.sport.pl/sport/1,65025,80153 ... ocnej.html
dramat tam mają po prostu i tyle

tu jest wszystko

http://www.sport.pl/sport/1,65025,80153 ... ocnej.html
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Owszem, bywało gorzej. Aczkolwiek wg mnie Włosi nieco zbyt pasywnie zaczęli, wydawało się jakby grali z poczuciem, że nic im nie grozi i skończyło się, jak się skończyło.Bucholc Krok pisze:A mecz jak mecz. Jak na początek to i tak dobrze, bo OIP na innych (jednych z ostatnich) mistrzostwach chyba gorzej zaczynali?
Bardzo możliwe, ale uważam, że będą się liczyć w pierwszej ósemce - wszystko zależy od tego, jak Lippi uformuje drużynę na następne mecze. Taki Pirlo, który wciąż jest jednym z filarów drużyny ma wejść ponoć dopiero w trzecim meczu.Adam Krysiński pisze:IMO makaroniarze nie mają szans na obronę tytułu
Przecież zawsze tak było - Brazylia, Anglia, Italia, Hiszpania, Argentyna i Niemcy to zawsze ekipy, które są mocne w taki czy inny sposób i zawsze się liczą - reszta to w gruncie rzeczy taki dodatekAdam Krysiński pisze:brazylia, hiszpania, argentyna.. nudne się to robi i przewidywalne..

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully