Jak rzyć, panie premierze?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Ty jesteś w końcu narodowy socjalista, prawicowiec, konserwatysta, czy ki ch.j?Templar pisze:Swoją drogą, przyznam się, że sam zagłosowałem na KNP, choć miałem nigdy tego nie robićA to dlatego, że jak zobaczyłem jaki mam wybór u siebie to mnie chuj strzelił, w PiSie jakieś same moczymordy, na Bosaka bym może nawet zagłosował, bo lubię gościa, ale tego, że się zadaje z tym kretynami z Ruchu Narodowego to mu wybaczyć nie mogę
Myślałem o Kowalu, ale ostatnio mnie całe PR wkurwiło tymi durnymi pojazdami po Korwinie, zamiast atakować PO to oni się bawią w przepychanki z partią, która ledwo przekracza próg wyborczy.

Największy sukces to, że nie dostały się do europarlamentu persony pokroju Piskorskiego, Kurskiego i wielu, wielu innych. Największe nieszczęście, że jeszcze sporo podobnych się dostało, choćby Richard "W jakiej to partii ja nie byłem" Czarnecki, etc.Templar pisze:A największy sukces tych wyborów to taki, że Twoje Ruchanie się nie dostało, a Palikmiot jeszcze po wstępnych wynikach dowalił, że za 10 lat będą mieli 50%
Pewnie jedno i drugie. PiS na kampanię schował Maciara i Smoleńsk i dobrze na tym wyszedł. Korwin zaś nie wzmacniał się nazwiskami z establishmentu i też ugrał dużo więcej niż zazwyczaj.Bucholc Krok pisze:Jak widać na samym antyklerykalizmie daleko się nie zajedzie. A może to kwestia "autorytetów" (czy autorytutek), jakie tam się znalazły.
Ale zresztą jakie to ma znaczenie. Ani Palikot w Parlamencie Europejskim nie przegłosuje wydalenia księży z UE, ani Korwin nie uczyni z Polski monarchii, więc whatever.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
kiedyśgrześ pisze:bladu nie dostał się na Wojtkową listę formowych trolli
Bo dobre trollowanie wymaga inteligencji

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
ale nie wymaga kultury
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
Pragnę zauważyć, że narodowy socjalizm to też prawica i bardzo blisko im do konserwatyzmuKoper pisze:Ty jesteś w końcu narodowy socjalista, prawicowiec, konserwatysta, czy ki ch.j?

walić polską politykę.
to jest obraz naszego kraju -
Sąd: Płk. winny wpłacenia grzywny za mężczyznę, który ukradł wafelek wart 99 groszy - http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,1603 ... xSlotI3img

to jest obraz naszego kraju -
Sąd: Płk. winny wpłacenia grzywny za mężczyznę, który ukradł wafelek wart 99 groszy - http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,1603 ... xSlotI3img

#FUCKVINYL
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Wrzuciłem stronę wcześniejKaonashi pisze:https://www.youtube.com/watch?v=pvfKpqSVFsU

Upss
A to był ostatni post na stronie i pewnie od razu włączyłem 89 stronę 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Urban - naczelny troll Polski, również z wyglądu 
Od początku świata, od dziejów zarania
dupa służyła wyłącznie do srania.
Lecz przyszedł pan Wojciech,
zmienił wolę pana, przyszył dupie uszy
I stworzył Urbana.

Od początku świata, od dziejów zarania
dupa służyła wyłącznie do srania.
Lecz przyszedł pan Wojciech,
zmienił wolę pana, przyszył dupie uszy
I stworzył Urbana.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Socjalizm prawicą?Templar pisze:Pragnę zauważyć, że narodowy socjalizm to też prawica i bardzo blisko im do konserwatyzmuA ja to siebie uważam za centrowca z nakierowaniem na prawicę, zarówno w sferze obyczajowej, jak i gospodarczej. Na takiego Korwina nigdy głosu w parlamentarnych nie oddam, bo wolny rynek nie jest odpowiedzią na wszystko jak to twierdzą wszystkie kuce spamujące Januszem na wszystkich portalach. Ale jak najbardziej uważam, że rola państwa powinna zostać znacząco ograniczona i socjal ograniczony do minimum.
Powiedz to Panu na którego partię głosowałeś.

Normalna prawica to jest chyba wolnorynkowa w sferze gospodarczej, tylko w Polsce mamy jakieś wyroby prawicopodobne w postaci PiS, SP, PR etc., które prawicowe są ... chciałem napisać, że w sferze obyczajowej, ale jak spojrzę na konserwatystów w Zachodniej Europie, to jednak nawet chyba i nie to, bo tam żadne Kempy genderem nie straszą.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Tak, wiem, że dla Korwina jak tylko w jednej kwestii coś jest skierowane na lewo to od razu całość jest lewacka i nie ma żadnej dyskusji, ale życie nie jest takie proste i właśnie ze względu na sferę obyczajową socjalizm narodowy zalicza się do prawicy i nawet większość osób uznaje to za skrajną prawicę. Tak poza tym, śmieszy mnie ocenianie PO i PiSu po tym co mówią w kampaniach wyborczych, obie partie rządziły, PO rządzi już od dawna i w kwestii gospodarki to przebijają nawet SLD, a właśnie PiS pomimo tego co pierdzieli w każdej kampanii to w czasie rządzenia było najbardziej liberalną partią rządzącą po 1989.Koper pisze:Socjalizm prawicą?
Powiedz to Panu na którego partię głosowałeś.
Normalna prawica to jest chyba wolnorynkowa w sferze gospodarczej, tylko w Polsce mamy jakieś wyroby prawicopodobne w postaci PiS, SP, PR etc., które prawicowe są ... chciałem napisać, że w sferze obyczajowej, ale jak spojrzę na konserwatystów w Zachodniej Europie, to jednak nawet chyba i nie to, bo tam żadne Kempy genderem nie straszą.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A kim miałby się wzmocnić?Koper pisze:Pewnie jedno i drugie. PiS na kampanię schował Maciara i Smoleńsk i dobrze na tym wyszedł. Korwin zaś nie wzmacniał się nazwiskami z establishmentu i też ugrał dużo więcej niż zazwyczaj.

To mnie akurat najmniej obchodzi. Natomiast szykuję się na hołd, jaki będzie składać Solidarna Polska Jarosławowi. Kurski wprawdzie bredzi jakby wygrał te wybory, ale rura mu zmięknie. Chyba że wybierze zawód barda i będzie brzdękolił po różnych budach, jaki to okrutny los go spotkał.Ale zresztą jakie to ma znaczenie. Ani Palikot w Parlamencie Europejskim nie przegłosuje wydalenia księży z UE, ani Korwin nie uczyni z Polski monarchii, więc whatever.

Templar pisze:Tak, wiem, że dla Korwina jak tylko w jednej kwestii coś jest skierowane na lewo to od razu całość jest lewacka i nie ma żadnej dyskusji, ale życie nie jest takie proste i właśnie ze względu na sferę obyczajową socjalizm narodowy zalicza się do prawicy i nawet większość osób uznaje to za skrajną prawicę.
Mnie się zdaje, że ta "większość" najchętniej każdego zbrodniarza i to co za nim szło by zaliczyła do prawicy.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy