WTF?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Re: WTF?
Ja pierniczę jaki kolo
mój idol od dzisiaj

SA You have been writing film scores for animation, among other things, for many years now – how do you keep your approach and your scores sounding so fresh with each new picture? What for example are your overall differences and similarities in approach to films as diverse as “How to Train You Dragon” and “The Lorax”?
JP Apparently I don’t. And apparently they aren’t.

mój idol od dzisiaj

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co to za wywiad?
Ja bym go dał do głównego wątku, do jakieś tematu Powella, aby dla potomnych został w pamięci. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
w sumie to samo sobie pomyślałem, to powinno być podczepiona na stałe w temacie z muzyką, kilka słów prawdy nikomu nie zaszkodziWawrzyniec pisze:Co to za wywiad?Ja bym go dał do głównego wątku, do jakieś tematu Powella, aby dla potomnych został w pamięci.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdybyś widział ten okropny film, to może wtedy nie byłoby to takim strasznym WTF? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie kumaci, już Wam tłumaczę:
Nie tak dawno miasto oddało za złotówkę tereny, które ponoć przed wojną należały do zakonu Bernardynów. I miasto bardzo inteligentnie oddały te tereny razem z pomnikiem Wielkiej C**y który się na nich znajduje. I wiadomo Bernardyni, bo to pomnik komunistyczny itd. nie ukrywają, że najchętniej by pomnik wyburzyli.
To zdjęcie i akacja to ewidentna reakcja na aktualną sytuację i przepychanki związane z pomnikiem. Przecież ewidentnie na zdjęciu widać, że ten Jezus oparty jest o Wielką C**ę.
Nie tak dawno miasto oddało za złotówkę tereny, które ponoć przed wojną należały do zakonu Bernardynów. I miasto bardzo inteligentnie oddały te tereny razem z pomnikiem Wielkiej C**y który się na nich znajduje. I wiadomo Bernardyni, bo to pomnik komunistyczny itd. nie ukrywają, że najchętniej by pomnik wyburzyli.
To zdjęcie i akacja to ewidentna reakcja na aktualną sytuację i przepychanki związane z pomnikiem. Przecież ewidentnie na zdjęciu widać, że ten Jezus oparty jest o Wielką C**ę.
Naprawdę? W życiu bym się nie domyśliłWawrzyniec pisze:Przecież ewidentnie na zdjęciu widać, że ten Jezus oparty jest o Wielką C**ę.

Widać, że nie mają co z pieniędzmi zrobić. Niedługo otworzą te całe "ogródki" koło kościoła.Wawrzyniec pisze:Nie kumaci, już Wam tłumaczę: