"Robin Hood" Ridleya Scotta - Marc Streitenfeld
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ty już lepiej wróć do Fletwooda znów, bo coś za bardzo litościwy się zrobiłeśMarek Łach pisze:Brzmi jak dość typowy produkt RCP (w sensie harmonicznym w zasadzie to kalka Zimmera), na pewno o parę klas lepszy niż Clash, ale też nieszczególnie kreatywny. Czy jednak by to oznaczało, że score się do czegoś nada?

#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Streitenfeld już chyba nie jest w RCPMarek Łach pisze:Nie martw się, dla nikogo z RCP nie obniżę standardów

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A ja już się nie mogę tego " Robin Hooda " doczekać,tym bardziej że jak mówi już reżyser i odtwórca głównej roli,zakończenie filmu jest otwarte i daje możliwość kontynuacji w której to dopiero główny bohater zostanie tym Robin Hoodem - z tego można się spodziewać że obecny film wcale nie będzie taką sztampową wersją legendy o banicie z Sherwood.
A co do trailera to znam go już od dawna i jak dla mnie jest on świetny - ten z " Prince of Persja " nie może się do niego równać - ot,zwykła Hollywoodzka produkcja
- którą,oczywiście też obejrzę ;P
A co do trailera to znam go już od dawna i jak dla mnie jest on świetny - ten z " Prince of Persja " nie może się do niego równać - ot,zwykła Hollywoodzka produkcja

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Gusta są różne
- dla mnie " Drużyna Pierścienia " / jeśli to jej dotyczy skrót FOTR / to najlepsza część filmowej ' trylogii " / bo tak naprawdę " Władca Pierścieni " żadną trylogią nie jest / a " Gladiator " to dobry film,ale trochę mi się przejadł w tv / zresztą,podobnie jak filmy Jacksona
/ a do tej pory jeszcze nie chciało mi się obejrzeć mojej wersji reżyserskiej na DVD - natomiast bardzo lubię " Królestwo Niebieskie " - wielu psioczy na ten film a mi się on bardzo podoba.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Gladiator jest świetny (no może poza gadką o republice w finałowej scenie), ale najlepszy film epicki o starożytności to i tak Ben-Hur.
A w ogóle najlepszy historyczny film kostiumowy to Królowa Margot.
Braveheart też daje radę. Robin Hood się nawet nie zbliży do niebotycznego poziomu tej genialnej trójki