ahaKaonashi pisze:Ja jestem rocznik 1991
A jak to kupić?Templar pisze:Zobaczcie co EA odwaliło wraz z Humble Bundle:
https://www.humblebundle.com/
za $1 macie klucze Origin na:
-Dead Space (+klucz na Steam)
-Burnout Paradise: The Ultimate Box (+klucz na Steam)
-Crysis 2 Maximum Edition (+klucz na Steam)
-Dead Space 3
-Medal of Honor (+klucz na Steam)
-Mirror's Edge (+klucz na Steam)
a jak zapłacicie powyżej średniej, która na chwilę obecną wynosi $4,57 (ok. 15zł) to jeszcze dodatkowo:
-The Sims 3 Starter Pack
-Battlefield 3
Do tego jeszcze EA zrezygnowało w całości z kasy, wszystko idzie na organizacje charytatywne. Chyba im się siedziba zawaliła i jakby to powiedział Siara - sufit im na łeb spadł
Oferta ważna jeszcze 2 tygodnie, także wbijać i kupować
Pojedynczo się nie kupuje, ale DS3 jest w tym podstawowym pakiecie na który wystarczy wydać $1, czyli coś ok. 3,25zł i dostaniesz:lis23 pisze:A jak to kupić?
nie mam tam konta, ani karty kredytowej ...
interesowałby mnie " Dead Space 3 ".
Nie mam ani kredytowej, ani nawet płatniczej, zrezygnowałem żeby zań nie płacić, gdyż nie używam / wypłacam kasę przy okienku raz w miesiącuTemplar pisze:Pojedynczo się nie kupuje, ale DS3 jest w tym podstawowym pakiecie na który wystarczy wydać $1, czyli coś ok. 3,25zł i dostaniesz:lis23 pisze:A jak to kupić?
nie mam tam konta, ani karty kredytowej ...
interesowałby mnie " Dead Space 3 ".
-Dead Space (+klucz na Steam)
-Burnout Paradise: The Ultimate Box (+klucz na Steam)
-Crysis 2 Maximum Edition (+klucz na Steam)
-Dead Space 3
-Medal of Honor (+klucz na Steam)
-Mirror's Edge (+klucz na Steam)
wszystkie mają klucz na Origina i te przy których zaznaczyłem też klucz na Steama.
Płatność bezpośrednio u nich kartą albo PayPalem, ale to też karta potrzebna (ale nie musi być kredytowa, płatnicza od konta też zadziała). A jak nie masz to nie wiem, masz możliwość zrobienia przelewu? To ja bym Ci kupił jako gift i byś mi te 3zł z kawałkiem przesłał na konto.