Dla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą. Dlatego stworzyliśmy specjalne miejsce wypowiedzi utrzymanej w tonie, delikatnie mówiąc, luźno-frywolnym. Wszystko co uznane zostanie za Offtop trafiać będzie tutaj.
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » śr lis 10, 2010 20:26 pm
Koper pisze:A co do przeklinania, to wytłumacz tę nieścisłość z Twego przykładu i definicji lepiej.

Aha, czyli spokojnie moge sie do Was zwracac "Idzcie sie jebac?"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
No nie wiem, zależy co masz przez to na myśli, bo nie wyjaśniłeś kwestii.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Wojteł
- John Williams
Wawrzek, a czy jak ja napiszę ''Nie pierdol'' to to jest zlowieszczenie, jak to ująłeś? Bo teoretycznie życzę drugiej osobie, aby nie uprawiała seksu ani żadnych pokrewnych czynności

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Wojtek pisze:Wawrzek, a czy jak ja napiszę ''Nie pierdol'' to to jest zlowieszczenie, jak to ująłeś? Bo teoretycznie życzę drugiej osobie, aby nie uprawiała seksu ani żadnych pokrewnych czynności

O, i to jest przeklinanie! I to karygodne.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » śr lis 10, 2010 20:32 pm
To wszystko zalezy od wewnetrznych intencji danej osoby.
Gdyz "Idz sie jebac" w tej Twojej wersji tez nie ma do konca pozytwnej konotacji Wezmy np. ze ktos bedacy w super zwiazku z przepiekna kobieta mowi do drugiej osoby, ktora jest samotnikiem "Idz sie jebac" to moze to zostac odczytane jako szyderstwo: "Ja sobie pouprawiam seks, a ten jedynie to sie moze pomasturbowac".
To nie jest takie latwe do wytlumaczenia i szczerze, za bardzo nie wiem jak z tego wybrnac

#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
I znów Wawrzek sam się utopił...