Zabieg z naprzemiennym graniem jednym lub drugim bohaterem mogliby wdrożyć do serii Assassin's Creed, gdyż zmiana bohatera w dowolnej chwili zabija napięcie, ale to trochę inny rodzaj gry. Ogólnie, w grach z otwartym światem denerwuje mnie szybka podróż, teleportacja konia, łodzi, itp. Po co tworzyć duży i ładny świat, skoro gracze i tak będą używać szybkiej podróży?
Gry / W co ostatnio graliście?
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Gry / W co ostatnio graliście?
Gra fajna, ja jestem teraz w tej ciemnej lokacji pod szpitalem ale trochę nie rozumiem tych zachwytów, gdyż gameplayowo jest to połączenie Resident Evil 4 Remake i Resident Evil VII Biohazard a jak inni robią to samo to jest to "odgrzewany kotlet" 
Zabieg z naprzemiennym graniem jednym lub drugim bohaterem mogliby wdrożyć do serii Assassin's Creed, gdyż zmiana bohatera w dowolnej chwili zabija napięcie, ale to trochę inny rodzaj gry. Ogólnie, w grach z otwartym światem denerwuje mnie szybka podróż, teleportacja konia, łodzi, itp. Po co tworzyć duży i ładny świat, skoro gracze i tak będą używać szybkiej podróży?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John