In Memoriam
Re: In Memoriam
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Prawdziwa legenda. Gene Hackman zagrał generała Sosabowskiego, choć nie mówił po polsku.
youtu.be/RDI_zFXjKHw
youtu.be/RDI_zFXjKHw
Val Kilmer (Jim Morisson, "Święty" Simon Templar i Batman Forever), 65 lat [´´]
youtu.be/HpB4vzaspts
youtu.be/HpB4vzaspts
Straszne
Mało kto się jednocześnie tyle naruchał, co i wycierpiał w życiu. Gość miał wszystko - zabójczą urodę, charyzmę, talent, pieniądze - ale nie miał tylko zdrowia. Jeden z aktorów mojego dzieciństwa. RIP.

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Może by było lepiej ze zdrowiem jakby się poddał chemioterapii trochę wcześniej zamiast próbować się leczyć modlitwą. Szkoda, tym bardziej, że w końcu poszedł po rozum do głowy i zdecydował się iść do lekarza i już był w remisji, chociaż głos stracił. Mam też wrażenie, że to trochę zmarnowany talent, który nigdy w pełni nie osiągnął tego, co mógł - jego kariera się zaczęła źle układać na długo przed chorobą, nie jestem pewien do jakiego stopnia zadziałał tu pech przy doborze ról, a do jakiego jego trudny charakter i potencjalną niechęć do współpracy z nim. Jego rola w The Doors sprawiła, że zacząłem interesować się rockiem, a Doc Holiday to w sumie kreacja w stylu Jacka Sparrowa wyprzedzająca swoje czasy.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No to ciekawe czy teraz wybiorą takiego jak w "Konklawe"...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński