Chyba się nadal nie rozumiemy...

Czy czytasz co ja piszę? Napisałem dokładnie i wyraźnie iż wiem jak podłączyłeś CD do wzmacniacza - wytłumaczyłem jak ja to "widzę" (taką miałem nadzieję) i okazało się że prawidłowo tego dokonałeś. A skoro to wiem tzn. iż również wiem jak wygląda Twój odtwarzacz i amplituner (wzmacniacz) od tyłu.
Ponieważ nie wiedziałeś (dokąd sam nie sprawdziłeś) jak masz podpięte głośniki ze wzmacniacza do wejść (ilu i jak) głośnikowych to poprosiłem o zdjęcie z podpiętymi przewodami. Ok, zrobiłeś to zdjęcie i fajnie - jest OK.
Ale po co mi zdjęcie tyłu samego wzmacniacza, skoro wszędzie je sobie mogę znaleźć (łącznie z instrukcję w j.polskim)

Sam się zastanów....
A teraz może dokładniej ktoś z Forumowiczów mi wytłumaczy gdzie Lisu podpiął przewody głośnikowe.... Bo ja dalej nie wiem
lis23 pisze: ↑czw lip 21, 2022 10:14 am
Głośniki są podłączone w te cztery wtyki po środku u góry,
Jak dla mnie 4 wyjścia na przewody głośnikowe (nie "wtyki") "po środku" są wszystkie koloru czarnego. Daltonistą nie jestem.... Ja tam widzę dwuszereg - rząd A oraz B
Ja wiem gdzie wpina się przewody głośnikowe do wzmacniacza ale Ty pisząc jak powyżej, wprowadzasz człowieka w konsternację....
Czy mam rozumieć iż przewody wpiąłeś w górny szereg - rząd - A ?
Krzysiek pisze: ↑śr lip 20, 2022 23:23 pm
Poproszę jeszcze o zdjęcie ze wzmacniacza, "pierdolnika" z prawej strony od wyjść głośnikowych - jak masz ustawiony ten czarny przełącznik.
Może inaczej się zapytam..... Jak masz ustawiony ten czarny przełącznik dotyczący wyboru impedancji - Impedance Selector
Albo jeszcze inaczej się zapytam.... Czy kiedyś w sklepie wytłumaczyli Tobie co jak i gdzie wpiąć i jak wszystko "ustawić"? Czy robiłeś to sam w domu z instrukcją?