Wiesz, to był po prostu impuls, bo tego zakupu nie planowałem.
Zwykle słucham muzy z tableta na słuchawkach ze smartfona, ale sprzedawszy mojego starego SIII sprzedałem również jego zestaw słuchawkowy, a ten z S6 jest ... jakiś niedorobiony

Przede wszystkim, słuchawki douszne mają taki kształt, że ciągle wypadają z uszu a do tego są zmiany w zależności od włożenie jacka go gniazda słuchawkowego i raz mam dźwięk np. z fortepianem, a raz mam "mono".
Zabawy z tymi słuchawkami skłoniły mnie do zakupu czegoś w zamian ale za niewygórowaną cenę, bo to tylko słuchawki do tableta, ewentualnie do kompa i do słuchania mp3 w pracy (w domu ogólnie rzadko korzystam ze słuchawek) i moje zdziwienie było spore, że jest tak duża różnica w głośności, pomimo takiego samego, czyli maksymalnego poziomu głośności urządzenia - PC lub tabletu. Dlaczego tak się dzieje?
Miałem jeszcze do wyboru słuchawki Philipsa za 50 zł, ale tylko je oglądałem w Media Expert, lub inne słuchawki Sony, kupione pod PS3 ale pozbawione jacka, więc nie dało się ich przetestować (kolega chciał sprzedać).