Amazon.com - zakupy
Re: Amazon.com - zakupy
Co do przewalutowań, polecam Kantor Walutowy w Alior Banku, bezpłatne konto oraz karta, wystarczy tylko wykonać 1 transakcję w ciągu 6 miesięcy od jej wydania. Można wyrobić konto i kartę do walut USD, EUR oraz GBP, w miarę dobre kursy mają i przy płatnościach nie ma już żadnych przewalutowań.
Moje pierwsze zakupy na Amazon'ie zakończyły się sukcesem. Nie wiedziałem, że to takie proste 

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
I taki mam zamiar 

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
Klikasz nazwę sprzedawcy i po prawej stronie na dole masz "Contact the seller" w sekcji "Further Information".Szczypior pisze:Zależy mi na kontakcie z jednym z użytkowników na Amazonie (z recenzji). Czy jest taka możliwość, bo nie mogę się doszukać?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Dziś po południu uruchomiona została polska wersja serwisu Amazon.
Po wpisaniu domeny Amazon.pl zostajemy przeniesieni do niemieckiej wersji , ale można włączyć tłumaczenie na PL
Co ważne, na nasz język została przetłumaczona strona pomocy: polscy użytkownicy mogą skorzystać z polskiego Biura Obsługi. Na razie nie możemy jednak korzystać z czatu, dostępne są jedynie formy kontaktu z konsultantami poprzez maila lub telefon.
W ofercie zaczynają pojawiać się pierwsze polskie produkty. Na razie są to smartfony, odzież i książki. Warto dodać, że został obniżony próg darmowej dostawy, który wynosi teraz €39.
Czekam na filmy blu-ray
Po wpisaniu domeny Amazon.pl zostajemy przeniesieni do niemieckiej wersji , ale można włączyć tłumaczenie na PL
Co ważne, na nasz język została przetłumaczona strona pomocy: polscy użytkownicy mogą skorzystać z polskiego Biura Obsługi. Na razie nie możemy jednak korzystać z czatu, dostępne są jedynie formy kontaktu z konsultantami poprzez maila lub telefon.
W ofercie zaczynają pojawiać się pierwsze polskie produkty. Na razie są to smartfony, odzież i książki. Warto dodać, że został obniżony próg darmowej dostawy, który wynosi teraz €39.
Czekam na filmy blu-ray