Pragnę zauważyć, że na fladze nie ma informacji, że to dla piłkarzy, siatkarze dają czadu, także flagę se zostawię, a później jeszcze Igrzyska Olimpijskie będąWawrzyniec pisze:Wiesz, krytykowanie innych reprezentacji samemu mając wielką flagę Polski w profilu, wypada dość specyficznie.
Euro 2012
-
Templar
Re: Euro 2012
Spałam...Zaliczcie moje typowanie:D
Włochy -Irlandia 1:0
Hiszpania-Chorwacja 2:1
alesz czerstwy ten mecz hiszpanii.. grają obie na remis aż głowa boli..
NO CD = NO SALE
-
Mefisto
Oba mecze słaba i oba kurewsko źle sędziowane
Swoją drogą ani Espana, ani Italia tu nie zachwyciły - patrząc na wolę walki aż człowiek chciałby, żeby Irlandia i Chorwacja przeszły
Swoją drogą ani Espana, ani Italia tu nie zachwyciły - patrząc na wolę walki aż człowiek chciałby, żeby Irlandia i Chorwacja przeszły
-
hp_gof
Oj, Chorwacja była mocna, mało co i Hiszpanie by z turnieju wylecieli
Ale mają szczęście 
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No nie wiem. Mamy tu problem, bo regulamin mówi:ewelina pisze:Spałam...
Zaliczcie moje typowanie:D
- typy zgłasza się do godziny rozpoczęcia danego meczu
Przypomnę, że Mefisto też podał jeden typ po czasie i nie został on uwzględniony. Nie wiem czy byłby zadowolony, gdyby jego regulamin potraktował inaczej.
Adam pisze:złodzieje!!!!!!
Spokojnie, dzisiaj w radiu wypowiadał się sędzia, że nie było spalonego. Tzn. był, ale.. zawodnik, który był na tym spalonym nie miał z tego żadnej korzyści i dlatego spalony nie został uwzględniony.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Anglia - Ukraina 3:1
Francja - Szwecja 1:1
Francja - Szwecja 1:1
No trudno.Nyślałam,że jak wynik podałam 4 min po rozpoczęciu meczu to jeszcze można zaliczyć.Ale w regulaminie faktycznie jest inaczej
.
-
Templar
Ja bym uznał, 4 minuty po rozpoczęciu meczu, a Mefi to w przerwie po 1. połowie dawał
No, ale niech może jeszcze sam Mefisto się wypowie, czy by mu to nie przeszkadzało 
Anglia - Ukraina 2:1
Francja - Szwecja 2:1
Francja - Szwecja 2:1
-
Templar
Nawet jakby się uprzeć, że nie było spalonego to i tak powinno być pełno karnych dla Chorwatów, choćby za to:Bucholc Krok pisze:![]()
Spokojnie, dzisiaj w radiu wypowiadał się sędzia, że nie było spalonego. Tzn. był, ale.. zawodnik, który był na tym spalonym nie miał z tego żadnej korzyści i dlatego spalony nie został uwzględniony.

Mam nadzieję, że ktoś z grupy D spuści tym Hiszpanom taki łomot w ćwierćfinale, że wylecą z tego Euro na zbity pysk.
A na dzisiaj, jako, że chcę, aby z grupy wyszła Ukraina i Anglia to niech będą takie typy:
Anglia - Ukraina 1:2
Francja - Szwecja 1:3
choć jednak szanse na to są małe, ale trzymam kciuki