Paweł Stroiński pisze:To, że Murzyni (dzięki Bogu na to w Polsce nie ma bardziej "neutralnego" terminu)
Już słyszałem w radiu bodaj, że "Murzyn" jest obraźliwym określeniem. Mnie się wydawało, że "czarnuch", ale może jestem rasistą. Zresztą jakiś czas temu była sprawa Suskiego z PiS-u, który nazwał czarnoskórego posła PO "Murzynkiem". Sporo osób się oburzało.
hp_gof pisze:Aaaaaaaaaa, o to Ci chodziło? Bo ja się już zastanawiałem - jaki rysunek w Rzepie? O co chodzi? Ale widziałem, widziałem

Swoją drogą mnie rozbawił

Ludzie nie mają poczucia humoru i dystansu do siebie. No ale z drugiej strony inni ludzie też takie rzeczy przerysowują. Temat-rzeka
Tak, ale jednak związki homoseksualne to co innego niż związki (w ogóle ciężko tu mówić o związku, ale niech będzie) człowieka ze zwierzętami. Moim zdaniem rysownik trochę przegiął, bo po pierwszym spojrzeniu można odnieść wrażenie, że sugeruje, iż to jest to samo. A czy pod tą prowokacją kryje się jednak jakiś sens to przecież nikt (zwłaszcza z lewej strony) nie będzie się zastanawiał.

No i raban się zrobił.
Wawrzyniec pisze:Chociaż akurat Pazura to ma bardzo niskich lotów poczucie humoru, szczególnie jeżeli chodzi o nabijanie się z gejów, czego najlepszym przykładem jest "Weekend". Ani to śmieszne, a bardziej niesmaczne.
Występy Pazury jako kabareciarza pamiętam tylko z tego, że udawał pijanych. Średnio mi się to podobało.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy