Michael Small - Marathon Man / The Parallax View - FSM
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Michael Small - Marathon Man / The Parallax View - FSM
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
z niczego sie nie wycofuje - intrada wydaje malutkie nakłady, tytuły dla fanbojów i połowa im zalega sto lat. raz na ruski rok pierdolną takim BTTF i zamiatają - prawda. Aler oblukaj co wydaje Lala - jakie tytuły - jakie filmy topowe, i jako nieliczni sprzedają 3 tysie nakładu do zera. o FSM nie wspominam bo Kendall to większy fanboj archeologii niż Ty wiec tam nie ma co kupować w ogóle - bardzo rzadko..
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
znów ciągniesz temat jak Dziekan.. LaLa ma największe pole działania, największe zyski i topowe tytuły. o autografach nie wspominając.. a za chwilę jeszcze bedzie Beverly Hills, Hook, Robin Hood lub Niesmiertelny Kamena... Varese ze swoim Spartakusikiem jednym na 5 lat może się schowac w całokształcie.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie wiem jakie zyski ma Lala, ale gratuluję znajomości ich finansów. Problem w tym, że wypowiadasz się jak dzieciuch, który uważa, że on jest pępkiem świata i tylko ważne jest to co on lubi, a reszta to gówno. I nawet nie zauważasz, że się najzwyczajniej w świecie kompromitujesz takimi wypowiedziami. Zastanów się trochę...
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
nie mówię że reszta to gówno - oceniam całokształ, połowa płyt z Lali mnie nie interesuje, ale widzę co robią i jaki mają wkład pracy. Co do finansów to se policz - znajdź mi jaki limit 3 tysi zszedł do zera w ostatnim czasie. I lala nie partaczy płyt w takim stopniu częstotliwosci jak intrada.
I co Ty masz z tym kompromitowaniem?
bzdury jakieś i mam się spinać jak Wawrzyniec?
walą mnie takie pierdoły naprawde
tragedia życiowa bo się "skompromituje" w oczach paru fanbojów jak ja, na meeega popularnym na świecie i wśród elit forum FM - straaaszne, juz płacze po nocach 
I co Ty masz z tym kompromitowaniem?
NO CD = NO SALE