Christopher Young - UNFORGETTABLE (Perseverance)
Christopher Young - UNFORGETTABLE (Perseverance)
Wkrótce - czerwiec, choć z reguły mają poślizg...
Miał być czerwiec, zrobił się grudzień:
http://store.fortytwotradingco.com/unforgettable.html
http://store.fortytwotradingco.com/unforgettable.html
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Young musi być zły, bo inaczej się go nie będę bałnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Lepiej późno, niż wcale, a dobry Young, nigdy nie jest złyAlthazan pisze:No i to na całego... Pół roku w plecy...Adam Krysiński pisze:uuu a ja zrozumiałem że miał być czerwiec 2011czyli to jednak obsówka
Ale to podobno Young był bardzo zajęty, a to on sam dokonywał wyborów i nowego mixu...

Received Unforgettable (Perseverance) today. The atrocious typography of the booklet is the worst I have seen on a major release this year, or any other year for that matter. It is almost as if anything that could make the thing harder to read has been incorporated here. Drop shadows, white borders around tiny type, black borders around tiny type, every kind of type variation from italics, bold type, light type, capitals and initial capitals, to a flowing script typeface... horrendous. See the lower parts of pages 7 and 14 for a lesson in anti-typography.
persevenciaki jak zwykle gorzej wygladają niż bootlegi
jak zobaczyłem rain mena to myślałem że to wywalę do kosza 
persevenciaki jak zwykle gorzej wygladają niż bootlegi

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Fakt. Grafikę "Red Sonji" to chyba jakiś 12-latek w Corelu robił...Adam Krysiński pisze:persevenciaki jak zwykle gorzej wygladają niż bootlegijak zobaczyłem rain mena to myślałem że to wywalę do kosza
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Które mają super grafikę? Nawet folia na pudełkach wygląda jakby była zgrzewana żelazkiem w domu.Adam Krysiński pisze:jakie masz płyty BSX? mają super grafikę!

Ostatnio zmieniony ndz gru 26, 2010 17:19 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To wszystkie te ładnie wydane?
Wind akurat ma cienką książeczkę. W ogóle ciężko nazwać to książeczką. 

Ostatnio zmieniony ndz gru 26, 2010 17:19 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.