Poltergeist - Jerry Goldsmith - COMPLETE 2CD w 2010!
Poltergeist - Jerry Goldsmith - COMPLETE 2CD w 2010!
Jak ktoś nie zdążył sobie kupić, to znów będzie miał szansę - będzie reedycja:
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... um/1527143
Ostatnio Poltergeist chodził po ponad $30...
A później także w tym roku FSM wyda kompletną ścieżkę na 2CD!
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... um/1527143
Ostatnio Poltergeist chodził po ponad $30...
A później także w tym roku FSM wyda kompletną ścieżkę na 2CD!
Ostatnio zmieniony ndz sty 24, 2010 22:04 pm przez Althazan, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba jednak nie kupisz tego wydania...Adam Krysiński pisze:yeah!!!! Przegapiłem wydanie Rhino. Ciekawe czy to będzie dodruk poprzedniego, czy jakieś niskobudżetowe wznowienie.. Muza widzę na cd ta sama.. A wydania Rhino miały takie genialne i piekne książeczki..
To będzie bomba - FSM wyda w tym roku POLTRERGEIST-a COMPLETE na 2CD!
EDIT: pierwszy dysk ma być podobny (o ile nie taki sam) z poprawionym dźwiękiem, drugi dysk ma zawierać wersje alternatywne oraz zestaw tracków z LP.
Ostatnio zmieniony ndz sty 24, 2010 22:43 pm przez Althazan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jeśli właściciel praw autorski na to pozwoli to i chyba 10 wytwórni może wydać płytę w jednym czasie? Bo niby dlaczego nie? Przynajmniej to się wydaje logiczne. Jeśli tylko wytwórniom to się kalkuluje..
A to ogłoszenie Kendalla było nie fair.. oczywiście z punktu widzenia biznesowego, bo dla fanów to dobrze.
A to ogłoszenie Kendalla było nie fair.. oczywiście z punktu widzenia biznesowego, bo dla fanów to dobrze.

Ostatnio zmieniony pn sty 25, 2010 15:17 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Zgodzę się z Bucholcem, to se ne wrati. Nie wie, czy ludzie zmądrzeli i nie rzucają się już na wszystko co wychodzi, czy to po prostu kryzys i brak forsy. Jedno jest pewne, teraz nie ma pośpiechu z zakupem, a to jest z korzyścią dla nas wszystkichBucholc Krok pisze:Już widzę te tabuny chętnych..Come on, Kryszard, te czasy już się skończyły.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A tego nie wiadomo.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:to se ne wrati.

Nie wie, czy ludzie zmądrzeli i nie rzucają się już na wszystko co wychodzi, czy to po prostu kryzys i brak forsy.
Ja mam nadzieję, że to forma sprzeciwu wobec partactwa. Wiem, jestem naiwny.

I o to chodzi.Jedno jest pewne, teraz nie ma pośpiechu z zakupem, a to jest z korzyścią dla nas wszystkich