Gdyby nawet ten soundtrack miał trwać tyle co do "Beyond Rangoon" to już byłbym zadowolony

Z góry dziękuję bardzo, ale bootleg znamEle pisze:Istnieje bootleg w wydaniu complete. Jeżeli jesteś zainteresowany, prześle Ci gdzieś linka. Natomiast wydania oficjalnego nie ma, i prawdopodobnie nigdy nie będzie.
Właśnie nie wiem jak to jest "Black Rain" i "The Lion King"bladerunner20 pisze:nie tylko nad rain manem trzeba płakać bo jest wiele takich nieudanych wydań, już od jakiegoś czasu płaczę nad czarnym deszczema i króla lwa wydanie mi się nie podoba.
Ja tam Zimmer lubię słuchać, gdyż sprawia zawsze sympatyczne wrażenie, a ile w tym prawdy co mówi to nie mnie oceniać.bladerunner20 pisze:Co do rain man to czytałem, że Zimmer nie skomponował tylko tych dwóch kompozycji. miał kilka pomysłów na inne utwory. Rzecz jasna Zimmer to wygaduje różne głupoty na czerwonym dywanie, także nie wiadomo czy go słuchać.
Nie tylko z tego. Jeszcze się śmieją z okresu, kiedy prowadził program komputerowy.Adam Krysiński pisze:Po prostu facet działa w innej branży, a wszyscy potrafią się śmiać tylko z jego klaskania