Ele pisze:(..)Na każdym forum, za wyjątkiem tego, pisanie 2 postów pod rząd jest w złym takcie, najczęściej skutkuje to złączeniem obu postów przez moderatora.
Czyli tutejsi moderatorzy źle działają?

Proponuję wystosować list otwarty do kolegi Babucha. Mnie odpowiadają fora, gdzie jest większy luz, gdzie dyskusje (i powstające podczas nich dygresje - odchodzenie od tematu) nie są tłamszone.
A zagadki to inna sprawa. Nie podoba mi się krytyka związana z moimi zagadkami - nie podobają się te utwory - proszę ich nie słuchać.
Jeśli komuś nie podoba się krytyka jego zagadek, nie musi brać udziału w zabawie (może w ogóle zakazać krytyki na forum czegokolwiek? Bo pewnie krytyka jako taka też się komuś nie podoba..). Całe szczęście nie ma takiego obowiązku. Każdy ma prawo przygotowywać zagadki z najgorszych gniotów, ale niech nie wymaga od innych, że będą siedzieć cicho. Tutaj wciąż się komentuje dokonania muzyczne (i nie tylko

) różnych artystów. Nie widzę powodu, dla którego w konkursie miałoby być inaczej.
W regulaminie na całe szczęście nie ma punktu, który mówi "Nie wolno dawać utworów z MV/RCP", dlatego mam prawo dać taki utwór jaki chcę.
Najlepiej poproszę o listę kompozytorów i informację, jakie ich utwory mogą być zamieszczone w zagadce.
Nie ma takiej listy i nie będzie. Komentarze pewnie będą (każdy ma prawo wyrazić własne zdanie nt. zagadki). Moje zagadki w poprzedniej edycji też się większości osób nie podobały (mam przygotowane kolejne, które też się nie spodobają.

). I co z tego? Co mnie obchodzi, że komuś nie podoba się artysta, którego ja lubię?
Poza zagadkami także moje podpowiedzi się nie podobały! I z tego powodu też nie rozpaczam, choć krytyki dot. podpowiedzi zupełnie nie rozumiem.