Będę hiciory, czuję to.. Czyzby kolejne cuda z Paramountu
NATE & HAYES / CADDYSHACK / ARMORED - 05.01.2010 (La-La)
NATE & HAYES / CADDYSHACK / ARMORED - 05.01.2010 (La-La)
5 stycznia wychodzą 3 limity z Lali. Ogłoszenie tytułów będzie w Sylwestra.
Ostatnio zmieniony czw lis 11, 2010 19:44 pm przez Adam, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: 5 styczeń 2010 - 3 limity z Lali
Lala raczej nie słynie z częstego wypuszczania hiciorów. I już pomijam, że "hicior" to pojęcie względne.
Ostatnimi Goldsmithami i Contim chyba już wyczerpali pulę na 2010, a może i 2011. 
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No zobaczymy.. jak do tej pory przoduje IMO Varese i Intrada. A Lala wydawała głównie płyty takiego Tylera, Jabłońskiego, Lodówki i innych mniej uznanych kompozytorów. Z rzadka tylko pojawił się Goldsmith, czy Conti. Teraz jakby się to zmieniało, ale zobaczymy, czy trend będzie dłuższy.
Natomiast dużym plusem Lali, o którym nie można nie powiedzieć, jest to, że ma świetne promocje.
Pomysł z autografami też jest bardzo fajny, chociaż nie wszystkim na nich zależy. 
Jak zawsze wygrywają układy - i kto je sobie lepsze wyrobi to będzie spijał śmietankę... 
La-La na razie przoduje z Paramountem, Intrada szybko się uczy, ale im jeszcze brakuje (w tej dziedzinie). Varese nie widać, żeby nawet zaczęło...
Dla mnie zeszły rok był rokiem Intrady, potem La-La, na końcu Varese. Z takim potencjałem i historią to Varese wstydziłoby się wypuszczać takie paści (dla mnie!)
Może się poprawią w poniedziałek...?
La-La na razie przoduje z Paramountem, Intrada szybko się uczy, ale im jeszcze brakuje (w tej dziedzinie). Varese nie widać, żeby nawet zaczęło...
Dla mnie zeszły rok był rokiem Intrady, potem La-La, na końcu Varese. Z takim potencjałem i historią to Varese wstydziłoby się wypuszczać takie paści (dla mnie!)
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Bedzie dłuższy, to widaćBucholc Krok pisze:Teraz jakby się to zmieniało, ale zobaczymy, czy trend będzie dłuższy.![]()
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully