Regeneracja płyt CD AUDIO
Regeneracja płyt CD AUDIO
Witam serdecznie jako, że wyszukiwarka nie spełniła mojej prośby postanowiłem napisać temat.
Mianowicie chciałem się zapytać czy oddawał ktoś płyty do ,, uzdrowienia''.
Czy wiąże się to z utratą jakości dźwięku zapisanej na płycie?Czy zostają usunięte wszystkie rysy? Mam kilka płyt do oddania.
Znalazłem u siebie w mieście wypożyczalnie Videoworld . 10 zł kosztują takie przyjemności. Korzystał ktoś z ich usług?
Może ktoś ma już jakieś doświadczenie w tym temacie. Pozdrawiam
Mianowicie chciałem się zapytać czy oddawał ktoś płyty do ,, uzdrowienia''.
Czy wiąże się to z utratą jakości dźwięku zapisanej na płycie?Czy zostają usunięte wszystkie rysy? Mam kilka płyt do oddania.
Znalazłem u siebie w mieście wypożyczalnie Videoworld . 10 zł kosztują takie przyjemności. Korzystał ktoś z ich usług?
Może ktoś ma już jakieś doświadczenie w tym temacie. Pozdrawiam
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie chcę się tu wymądrzać, bo się na tym nie znam, ale kiedyś byłem na stronie internetowej pewnej firmy, która świadczyła takie usługi. Jeśli dobrze pamiętam to likwidacja rys miała polegać na zdjęciu wierzchniej (ochronnej) warstwy płyty. Rysy znikają, ale co z warstwą ochronną? Płyta zostaje "goła i wesoła"? Bo przecież lakierować tego chyba nie będą

Te płyty to :
-Kill bill vol1,
-Bałem się ale oddałem swojego Crimsona już żałuję
a tak przy okazji to nie Ty wystawiłeś swój Karmazynowy przypływ na allegro?:) Jak można to cudeńko sprzedawać:(
Jak będzie wszytko ok to oddam też muzykę z beyond rangoon, kocham tę płytę bałem się ją oddać jeszcze bardziej niż Crimsona.
-Kill bill vol1,
-Bałem się ale oddałem swojego Crimsona już żałuję

Jak będzie wszytko ok to oddam też muzykę z beyond rangoon, kocham tę płytę bałem się ją oddać jeszcze bardziej niż Crimsona.
Też bym się bał o swoje skarby... Jakby coś zawalili - nie przejmuj się - pomożemy!bladerunner20 pisze:Te płyty to :
-Kill bill vol1,
-Bałem się ale oddałem swojego Crimsona już żałujęa tak przy okazji to nie Ty wystawiłeś swój Karmazynowy przypływ na allegro?:)

Tak, wystawiłem m.in. Crimson Tide na allegro - oczywiście nie swoją prywatną, bo mam dwa wydania japońskie

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale, panowie, czego się spodziewaliście? Że płyty będą jak nówki? 
Może spróbujcie tutaj (znalazłem tę stronę, o której kiedyś pisałem):
http://www.marksoft.com.pl/7/id_art/844/

Może spróbujcie tutaj (znalazłem tę stronę, o której kiedyś pisałem):
http://www.marksoft.com.pl/7/id_art/844/