Trzeba było mówić od razu, że to będzie Highlander. Kamen i Queengadrecords pisze:Nazwisko na K, ale przy filmie nie pracował sam. Był tez ktoś nie na K. W sumie i na Q się tam znajdzie co-nieco

Trzeba było mówić od razu, że to będzie Highlander. Kamen i Queengadrecords pisze:Nazwisko na K, ale przy filmie nie pracował sam. Był tez ktoś nie na K. W sumie i na Q się tam znajdzie co-nieco
Poczekaj, zobaczymy co odpowie Pan Michał.Adam pisze:dajesz, co?
Podejrzewałem, że będzie Janka. Dwóch kompozytorów: Korzyński i Dębskigadrecords pisze:Na pewno nie na D (jak ostatnio sprawdzałem). Sam jestem ciekawy co to mogłoby być
Cieszy to niezmiernie. "Janka" to serial mojego dzieciństwa, więc czekam z niecierpliwością.gadrecords pisze:W tym wypadku raczej ukazałaby się osobno muzyka jednego i drugiego. Same taśmy Andrzeja Korzyńskiego do "Janki" (zachowane w pięknym stanie) to jest cały album materiału. Nawet rozmawialiśmy o tym kilka tygodni temu - może coś z tego będzie.
Ale teraz zostawiamy literkę K, ale zmieniamy kompozytora. Na takiego, co jeszcze w naszym katalogu nie było
Czyli żyjący kompozytor, nie z tej listy. Ok. Się pogłówkujegadrecords pisze:Co ciekawe, za jakieś dwa tygodnie widzę się z jeszcze jednym kompozytorem na tą literę, a którego nie ma na tej liście
Do głowy przychodzą mi dwa nazwiska: Konieczny i Krajewski (Seweryn), ale nie wiem, czy to dobry trop.gadrecords pisze: ↑wt lut 26, 2019 21:41 pmCo ciekawe, za jakieś dwa tygodnie widzę się z jeszcze jednym kompozytorem na tą literę, a którego nie ma na tej liście![]()