Liczę na to że się uda

https://www.kickstarter.com/projects/68 ... ?ref=email
ConanSzczypior pisze:Ciekawa akcja, ale ja tam czekam na co innego
Jest stale na FSM-ie, a tam taka propozycja była w pierwszym poście pod jego informacją o zbiórce.Templar pisze:James zagląda na to forum czy co?
Chyba zabezpieczył, bo inaczej by ten problem w risks and challenges wymienił.Adam pisze:krytykowałem jedynie ich homemadowe projekty książeczek i okładek, które jak były tak i są brzydactwem.
co do mojej lekkiej ironii z reszty postu - mam prawo mieć obawy co do tego rereca, skoro ta sama ekipa już nagrywała z tego filmu niewydany materiał z b.marnym skutkiem, gdy jednoczesnie potrafiła wtedy nagrać inny niewydany materiał z innych filmów doskonale (co oczywiście obala tłumaczenie ich przez Turka że to było dawno i inne czasy itp). a Conana tłumaczyć nie będę bo całe forum napisało swoje opinie i tylko Turek miał odmienną
inną kwestią pozostają zgody i prawa - nie interesuje się tematem tego rerecu, nie czytam dyskusji o nim na fsm, ale jakbym ja np wygrał w totka i powiedział że mam gest i wynajmuję LSO żeby mi nagrali na nowo np Powrót Jedi, to musiałbym mieć sztab zgód na to z Foxa. no ale rozumiem że temat prawny Fitzpatrick zabezpieczył...