W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
Adam
- Jan Borysewicz
oj biedny portfel nasz

na szybko z pamięci naliczyłem już kilkadziesiąt tytułów varese, które będą zatem na 99% wznowione
We've realized that we're getting old ... well, if we're not, at least some of our early releases sure are! Next year will be Varèse Sarabande's 35th(!!) anniversary. That means that it's possible that certain titles of ours have been out of print for over two decades! I think it's time to reintroduce a few of these oldies but goodies. As just part of our new CD Club announcement, we will launch the "Varèse Encore" series of long out-of-print titles - newly re-mastered and with updated packaging. These will not be "Deluxe Editions" where we add music to the original track selection. The contents of the "Varèse Encore" CDs will be the same as the original releases, but newly available to a generation (or two) who have never had an opportunity to buy certain titles from any place other than Ebay.
Ostatnio zmieniony pn maja 14, 2012 09:15 am przez
Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr maja 02, 2012 11:54 am
Kolejny pomysł na wydymanie klienta. Który Wawrzyniec nie kupi "nowego" Williamsa? Który muaddib nie kupi "nowego" Goldsmitha? Który Piter Tapeciarz nie kupi wszystkiego jak leci, żeby wyłożyć okładkami budę dla psa

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Ghostek
- Hardkorowy Koksu
-
Kontakt:
autor: Ghostek » śr maja 02, 2012 20:57 pm
Brainstorm by się przydał do kolekcji

-
Koper
- Ennio Morricone
-
Kontakt:
Adam pisze:oj biedny portfel nasz

na szybko z pamięci naliczyłem już kilkadziesiąt tytułów varese, które będą zatem na 99% wznowione
We've realized that we're getting old ... well, if we're not, at least some of our early releases sure are! Next year will be Varèse Sarabande's 35th(!!) anniversary. That means that it's possible that certain titles of ours have been out of print for over two decades! I think it's time to reintroduce a few of these oldies but goodies. As just part of our new CD Club announcement, we will launch the "Varèse Encore" series of long out-of-print titles - newly re-mastered and with updated packaging. These will not be "Deluxe Editions" where we add music to the original track selection. The contents of the "Varèse Encore" CDs will be the same as the original releases, but newly available to a generation (or two) who have never had an opportunity to buy certain titles from any place other than Ebay.
Enemy Mine Jarre'a i parę innych tytułów wznowią to ich nawet pochwalę za pomysł.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Adam
- Jan Borysewicz
proste. takie tytuły jak Jagged Edge, Quiller Memorandum, Chinatown, MacArthur, Serpent And The Rainbow, Vibes.. itp itd dziesiątki tytułów z przełomu 80 i 90 lat - cześć z nich będzie bankowo, a skoro dopisali jeszcze info o Ebayu więc tym bardziej te najrzadsze i teraz najdroższe na aukcjach, chocby z tych wymienionych przykładów, będą.
#FUCKVINYL
-
Tomek
- Redaktor Kaktus
-
Kontakt:
Ghostek pisze:Brainstorm by się przydał do kolekcji

Oh, yes
Koper pisze:Enemy Mine Jarre'a wznowią to ich nawet pochwalę za pomysł.

Ja też
Adam pisze:Vibes
Wreszcie te LOL-owe ceny za te Hornerowskie synthy odejdą do lamusa...
-
muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
autor: muaddib_dw » czw maja 03, 2012 10:24 am
Nie pogniewałbym się jeszcze na Psycho II i Tai Pan. Go go Robert

No i dla Turka album Masady

-
Turek
autor: Turek » czw maja 03, 2012 13:20 pm
Dla Turka Masada, to fakt, ale ja od pewnego Fake'a i Feigelsona to Conana chcę
A może Townson Conana Varesu zremasteruje

-
Paweł Stroiński
- Ridley Scott
-
Kontakt:
autor: Paweł Stroiński » czw maja 03, 2012 15:33 pm
Ghostek pisze:Brainstorm by się przydał do kolekcji

Kupiłbym, kupił

-
kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
autor: kiedyśgrześ » czw maja 03, 2012 16:26 pm
Paweł Stroiński pisze:Ghostek pisze:Brainstorm by się przydał do kolekcji

Kupiłbym, kupił

Na ten moment to nawet winyl do najtańszych nie należy, oj przydałoby się, przydało

Trzeba założyć nowy temat z listą marzeń

... i specjalna petycja do Townsona

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » czw maja 03, 2012 17:40 pm
kiedyśgrześ pisze:Trzeba założyć nowy temat z listą marzeń

Zanim się za to zabierzesz sprawdź listę wątków, bo wydaje mi się, że już coś takiego było i szybko zdechło.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Wawrzyniec
- Hans Zimmer
-
Kontakt:
autor: Wawrzyniec » pt maja 04, 2012 15:43 pm
Bucholc Krok pisze:Kolejny pomysł na wydymanie klienta. Który Wawrzyniec nie kupi "nowego" Williamsa?
Hej, hej hej, Wznowiń istniejących Williamsów ja raczej nie mam w zwyczaju kupować. "Black Sunday" zakupiłem, gdyż było to wydanie specjalne. I do tej pory uważam to za jeden z lepszych moich zakupów.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » pt maja 04, 2012 17:35 pm
A widzisz, czyli jednak warto. Może się wciągniesz.