INTRADA - 29.11.2011 - 2 tytuły
INTRADA - 29.11.2011 - 2 tytuły
Holiday or not, we keep plugging away. Next Tuesday will feature two releases - one Special Collection featuring an early 80s horror score. The other is the third issue of a long time fan favorite in the MAF series. Twice on CD before, only this time as a 2-CD set.
#FUCKVINYL
- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
Re: INTRADA - 29.11.2011 - 2 tytuły
The 2-CD set initially had just the LP program CD in great sound. The expanded CD that followed had an indistinct mix which caused the score to loose it's crisp and punchy detail. We were able to fix that, although we preserved the LP mix on the second disc as a freebie, because it's a different mix and worth preserving in its own right.
CONAN THE BARBARIAN - at last
Turek wyjeżdża.
CONAN THE BARBARIAN - at last

Turek wyjeżdża.
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
MAF series to rozumiem bez limitu (jak Alien, Wind & Lion itd.)? Mam nadzieję, bo jak La-La ogłosi swoje tytuły w piątek to będzie to za znaczące obiążenie dla portfeli 

Radiu nie umiesz czytać?
Conan był już wydany na 2CD przez Tadlow. Więc to nie Conan. Ja stawiam raczej na Rambo 2.

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie ma znaczenia co. I tak poleży. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- karcharoth
- Jestem Żydem
Nie sądzę, żeby Roger uważał re-rec za wydanie (zresztą kto przy zdrowych zmysłach by tak myślał?).Adam pisze:Radiu nie umiesz czytać?Conan był już wydany na 2CD przez Tadlow. Więc to nie Conan. Ja stawiam raczej na Rambo 2.
Gdzie w Rambo 2 masz problem z jakością na Silvie? Coś tam pierdolili w książeczce, że taśma miała hiss'y, no ale raczej nie w tym problem.
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
Ani Conan, ani Rambo. Film z lat 70-tych.
Star Trek będzie! Zobaczycie!
Star Trek będzie! Zobaczycie!

- karcharoth
- Jestem Żydem
Chyba jednak JAWS albo OMEN 2.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Może Dracula albo Jaws 2 było by cool 

Fejk bardzo ceni sobie pracę Tadlowa, także nie wierzę by pominął Conana 2CD dlatego że to rerec. Idę o zakład że Conany oba wyjdą na wiosnę bo wtedy będzie 30 lecie.
#FUCKVINYL
Przecież, kurna Conan nie pasuje, bo ma to być muza z lat 70-tych...
no wiem ,ale ja już pisałem że to nie conan, zanim dali drugą podpowiedź że to z lat 70.
#FUCKVINYL