LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Meh. Jak kto ma Blue Box albo Rhino to nie ma potrzeby kupować.
Inna sprawa, że rozumiem że to Williams ale 5000 sztuk? Przecież za pięć lat za 10 dolców będą to sprzedawać.
Inna sprawa, że rozumiem że to Williams ale 5000 sztuk? Przecież za pięć lat za 10 dolców będą to sprzedawać.
i o to chodziMichał Turkowski pisze: ↑sob lut 16, 2019 18:29 pmPrzecież za pięć lat za 10 dolców będą to sprzedawać.

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No jasne. Za gorsze będzie szło za jakiś czas.
A swoją drogą sprawdziłem książeczkę do wydania Rhino. Tak jak myślałem. Pisał je Mike Matessino. Czyli wszystko zostaje w rodzinie
A swoją drogą sprawdziłem książeczkę do wydania Rhino. Tak jak myślałem. Pisał je Mike Matessino. Czyli wszystko zostaje w rodzinie

- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Nie nazwałbym tego "wielkim zieeeeeeeeewem za gruby hajs". Raz, że cena 35 dolców za trzypłytowe wydawnictwo to jednak nie 60 za czteropłytowe (a zamawiając z kimś z Intrady można skutecznie obniżyć koszty wysyłki). Dwa - trzecia płyta z oryginalnym OST, w pełnej wersji jak z LP, to choćby z historycznego punktu widzenia pewna atrakcja, gdyż przedstawia oryginalną płytową wizję kompozytora. Trzy - Superman to jeden z najważniejszych soundtracków w historii kina i zasługuje na to, by być w sprzedaży, zwłaszcza że nie ma Blue Boxu już. Cztery - ponoć dźwięk naprawdę jest jeszcze lepszy. Pięć - są premierowe wersje alternatywne. No i sześć - nikt nikogo nie zmusza do kupna.
Ja to wciągnę, pewnie nie od razu, chociaż będzie to piąta edycja tej muzyki w mojej kolekcji - po CD Warnera z lat 80., wydaniu Rhino, rerecordingu Debneya dla Varese i Blue Boxie FSM. Isolated score z Blu-raya nie liczę
Ja to wciągnę, pewnie nie od razu, chociaż będzie to piąta edycja tej muzyki w mojej kolekcji - po CD Warnera z lat 80., wydaniu Rhino, rerecordingu Debneya dla Varese i Blue Boxie FSM. Isolated score z Blu-raya nie liczę

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Wciągam bezapelacyjnie
A malkontenci za

A malkontenci za
będą szukać tego wydania po aukcjach ze łzami w oczachAdam pisze: .. pięć lat ...

weź się nie ośmieszaj, nie takich tytułów (wydawanych jak ten po raz 10) nie potrafią tysiaka nawet sprzedać...
#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Fanów filmówki przybywa, ponadto młodzi stażem dojrzewają i zaczynają dostrzegać i doceniać stare, ponadczasowe kompozycje.

#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Nie śmiej się, moja siostra chyba nigdy nie użyła płyty CD z muzyką, wszystko mają na YouTube lub piraty, filmy w necie, więc nawet Netflixa nie trzeba opłacać, dobrze, że chociaż książki czyta i gry na PS4 muszą kupować
Jej chłopak się dziwił, dlaczego ja kupuję płyty, skoro jest net, po co kupuję filmy, skoro jest net, a filmów nie ogląda się ponownie, itp.

Jej chłopak się dziwił, dlaczego ja kupuję płyty, skoro jest net, po co kupuję filmy, skoro jest net, a filmów nie ogląda się ponownie, itp.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

-
- Spec od additional music
Ta dzisiejsza młodzieżJej chłopak się dziwił, dlaczego ja kupuję płyty, skoro jest net, po co kupuję filmy, skoro jest net, a filmów nie ogląda się ponownie, itp.

-
- Spec od additional music
Wracając do tematu The Thin Red Line przesłuchałem i powiem tyle kupiłem, ale podstawkę bo już dawno miałem nadrobić zaległość w tym temacie, a nadarzyła się okazja kupić za grosze i w dodatku nówkę w folii, grzech nie brać. Wydanie LaLi odpuszczam 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Moja opinia na temat wydania Lali będzie w temacie Hansa.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Narzekacie na "The Thin Red Line" a tymczasem w sklepie Intrady jest już out of stock - podobnie "Dracula" Kilara i box Pottera, choć tu mam nadzieje, że wróci do sprzedaży, bo napis "out of stock" pojawia się dopiero po dodaniu do koszyka.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

bo to tylko partia którą dostali się skończyła. mogli dostać np tylko 20 szt.. żadna wytwórnia nie tłoczy na raz całego limitu, tylko partiami tłoczą i jak się wyprzeda - co ostatnio niestety jest u wszystkich rzadkością - to wtedy domawiają dodruk kolejnej liczby szt, aż dobiją do limitu całości.
#FUCKVINYL