La-La - 7.06.2011 - BREAKDOWN (3CD) - BASIL POLEDOURIS
La-La - 7.06.2011 - BREAKDOWN (3CD) - BASIL POLEDOURIS
MV ogłosił że kolejny rzut będzie 7 czerwca. Tytułów, ilości, podpowiedzi na razie brak oczywiście.
Ostatnio zmieniony śr cze 01, 2011 08:32 am przez Adam, łącznie zmieniany 3 razy.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: La-La Land - 7.06.2011 - ?
Żeby Jego Mokrość znowu mógł poczuć napięcie. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
wczoraj lala opublikowała awatarek do nowego rzutu:

jakies propozycje co jaki score może być jednym w tym rzucie?
bo przeciez nie "Pan Samochodzik i Niesamowity Dwór" Kukulskiego

jakies propozycje co jaki score może być jednym w tym rzucie?

bo przeciez nie "Pan Samochodzik i Niesamowity Dwór" Kukulskiego

#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
zepsuty samochodzik ala garbus ala mały fgiat był w Goldeneye, jak go odpalał młotem
ale tutaj mamy ewidentnie garbusa..

#FUCKVINYL
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice 

ooo w sumie... na boxie elfmana było tam coś nowego, ale chyba nie dużo..
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Alan Menken - The Hunchback Of Notre DameAdam Krysiński pisze:jakies propozycje co jaki score może być jednym w tym rzucie?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Dlaczego, to byłoby ciekawe wydanie - oryginalny score Basila i ten, który musiał nagrać raz jeszcze. Była tam ciekawa atmosfera, elementy perkusyjno-gitarowe, z tego co pamiętam z filmu (a bardzo go lubię) dość dobra akcja basilowa.
Ale ja bym się za tym Elfmanem skłaniał raczej. Kto wie czy nie będzie tak, że La-La powoli zacznie wydawać wszystkie te rozszerzone soundtracki Elfmana, które były w tamtym boxie za 500 dolców. Tych co to chińskie pudło zakupili, to chyba szlag trafi
Ale ja bym się za tym Elfmanem skłaniał raczej. Kto wie czy nie będzie tak, że La-La powoli zacznie wydawać wszystkie te rozszerzone soundtracki Elfmana, które były w tamtym boxie za 500 dolców. Tych co to chińskie pudło zakupili, to chyba szlag trafi

Nie znam historii tegoż score'u, możesz mi Tomku objaśnić?Tomek pisze:Dlaczego, to byłoby ciekawe wydanie - oryginalny score Basila i ten, który musiał nagrać raz jeszcze
co to za film? było tam coś z autkiem lub garbusem lub aluzji do garbusa jak w tutule BEETLEjuice Elfmana?muaddib_dw pisze:A na poważnie to mam nadzieję, że Breakdown Poledourisa.

chyba śnisz..Bucholc Krok pisze:Alan Menken - The Hunchback Of Notre Dame

#FUCKVINYL
PewnieTurek pisze:Nie znam historii tegoż score'u, możesz mi Tomku objaśnić?

Nie są to może wyżyny Basila, ale jak większość rzeczy spod jego ręki - ciekawe. Polecam utrzymany w podobnym tonie (i z tego samego roku) "Switchback" (Śledztwo nad przepaścią) - Basil ma tam świetny motyw dla potężnego pociągu towarowego, który jest jednym z 'bohaterów' filmu