WŁADCA PIERŚCIENI - wydania digibook
WŁADCA PIERŚCIENI - wydania digibook
Witam
zastanawiam się nad nabyciem LOTRów w wydaniach regularnych, jednak tych, które nie są pakowane w pudełko, lecz w skórzaną niby-książeczkę.
Interesuje mnie jednak fakt pakowania płyt w środku. Czy płyty umieszczone są tam tak jak w zwykłym plastikowym pudełku CD? czy też są ne wsuwane z gróry bądź z boku? Wtedy pojawia się problem regularnego drapania płyt przy wkładaniu.
Czy ktoś z was miał to wydanie? Czy warto je nabyć? Czy sposób pakowania jest niekorzystny?
chodzi mi o coś takiego:
http://allegro.pl/lord-of-the-rings-the ... 23695.html
zastanawiam się nad nabyciem LOTRów w wydaniach regularnych, jednak tych, które nie są pakowane w pudełko, lecz w skórzaną niby-książeczkę.
Interesuje mnie jednak fakt pakowania płyt w środku. Czy płyty umieszczone są tam tak jak w zwykłym plastikowym pudełku CD? czy też są ne wsuwane z gróry bądź z boku? Wtedy pojawia się problem regularnego drapania płyt przy wkładaniu.
Czy ktoś z was miał to wydanie? Czy warto je nabyć? Czy sposób pakowania jest niekorzystny?
chodzi mi o coś takiego:
http://allegro.pl/lord-of-the-rings-the ... 23695.html
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Pewno, że mamBucholc Krok pisze:Droższe, ale materiału więcej i lepiej wygląda. Jedyny feler jest chyba taki, że płyta dvd jest ponoć lekko przyklejona zamiast nałożona na specjalną tackę?
BTW: Ty chyba masz te wydania? Jakoś nie mogę znaleźć na fotce.

Płyta DVD-Audio jest faktycznie nałożona tak jak w dogipackach, czasem trudno ją wyciągnąć, ale nie jest to tragedia...
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
no bo Adams pisał by nie peniać że jest OOP - skończy się to zamawiają dodruk który trwa 1-2 msc max i znów są normalnie. nie robią tego wielkim nakładem tylko partiami z racji nietypowości wydania i pakowania i dlatego czasem są przestoje w dostępności pare tyg. zresztą jak wyjdzie hobbit to znów będą mieć napływ chętnychBucholc Krok pisze:Ano.. jakieś 2 miesiące temu nie było 1 czy 2 części w Amazonie, a teraz są i cena jakby nieco niższa.