Jak wszystko od Streitenfelda, chociaż ja akurat trójkę dałem w swej recenzji.Bucholc Krok pisze:Nie inaczej! Czyżby ścieżka była hejtowana na forum?Pamiętam, że MS nie ma tu dobrej prasy...
Co ostatnio kupiliście?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Co ostatnio kupiliście?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
Na weselszy początek tygodnia

- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Przesyłka od importCDs. Tym razem konkretnie zapakowane w pudełko tekturowe wyłożone gąbką!
Zamówione 6.10

Zamówione 6.10

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
JEST !!!

Od strony wydawniczej - książeczka, design itd - wygląda to IMPONUJĄCO
Jak znajdę czas i przesłucham całość to wówczas podzielę się wrażeniami i wstawię więcej zdjęć

Od strony wydawniczej - książeczka, design itd - wygląda to IMPONUJĄCO

Jak znajdę czas i przesłucham całość to wówczas podzielę się wrażeniami i wstawię więcej zdjęć

imponujący to jest box Spartakusa.. To się nie umywa. Ot, ładnie wydany boxik, nawet bardzo ładnie (momentami), ale nic ponad to (zawartości cd nie oceniam). a co do projektu, to ostatnio chocby box Lethal Weapon zjada to wydanie..Michał Turkowski pisze:Od strony wydawniczej - książeczka, design itd - wygląda to IMPONUJĄCO![]()
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
U Turczyna widzę hard klasik, u mnie też klasyka, ale na miękko i też nie cała.
Zachęcony okładką Star Treka obejrzałem ten odcinek (jak i kilka innych przy okazji) i niestety z klimatu okładkowego to tam za wiele nie ma. Poniosło trochę projektanta, ale plus dla niego, bo okładka jest moim zdaniem świetna. Mam nadzieję, że jeśli Mondo wyda którąś z przygodówek Herrmanna, to też coś zaprojektuje.

Zachęcony okładką Star Treka obejrzałem ten odcinek (jak i kilka innych przy okazji) i niestety z klimatu okładkowego to tam za wiele nie ma. Poniosło trochę projektanta, ale plus dla niego, bo okładka jest moim zdaniem świetna. Mam nadzieję, że jeśli Mondo wyda którąś z przygodówek Herrmanna, to też coś zaprojektuje.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Szkoda, że takie wydania tylko na vinylu ... 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Obawiam się, że w przypadku nawet wersji w digipacku efekt byłby cokolwiek mierny. Rozmiar okładki oczywiście robi różnicę. Dodatkowo w przypadku okładek z pomysłem w wersjach "analogowych" są uwypuklane zalety, niektóre wady z małej okładki mogą być nieco złagodzone (nawet niektóre okładki z gębami tak źle nie wyglądają), ale jeśli okładka jest ewidentnie do d. to to jeszcze bardziej widać (np. Przyczajony tygrys... ).lis23 pisze:Szkoda, że takie wydania tylko na vinylu ...

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- lis23
Zaletą są nie tylko okładki, ale także tracklista, np. w "Star Treku", gdzie ja mam tylko 9 utworów, a z drugiej strony, taki "Jurassic World" nawet u nas na CD nie wyszedł.
To z większą ilością utworów jest o tyle ciekawe, że na vinylu jest raczej mniej zawartości niż na CD, np. ostatnio widziałem "The Empire Stricker Back" Williamsa w tej podstawowej wersji z okolic premiery filmu.
To z większą ilością utworów jest o tyle ciekawe, że na vinylu jest raczej mniej zawartości niż na CD, np. ostatnio widziałem "The Empire Stricker Back" Williamsa w tej podstawowej wersji z okolic premiery filmu.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Fakin shit! Williams skomponował score o którym nie wiem!!!
The Empire Stricker Back

The Empire Stricker Back

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Fuck, przeczytałem to pracując w galerii sztuki i dostałem głupawki 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Bo nie masz wydania z FSM.lis23 pisze:Zaletą są nie tylko okładki, ale także tracklista, np. w "Star Treku", gdzie ja mam tylko 9 utworów,

Ale wyszedł w USA. Tak jak winyl. Nie kupujesz amerykańskich wydań?a z drugiej strony, taki "Jurassic World" nawet u nas na CD nie wyszedł.
W przypadku ST liczyłem pi razy oko i czasy są raczej zbliżone. Tzn. LP-a i wersji FSM.To z większą ilością utworów jest o tyle ciekawe, że na vinylu jest raczej mniej zawartości niż na CD
https://www.discogs.com/James-Horner-St ... se/7972559
- lis23
A mogłem napisać po polsku
zawsze robicie aferę o literówkę

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John