INTRADA - PLANY WYDAWNICZE
Re: INTRADA - PLANY WYDAWNICZE
tym razem się Turkowi udało
Fanboje niech szykują kasę:

NO CD = NO SALE
Zwycięzcę w kategorii wydanie roku mamy już raczej przesądzonego. Wygląda prze-imponująco.
Michał - zwracam honor i gratuluję, bo tyle czasu wyczekiwania (i chyba marzenie) się wreszcie ziściły
Michał - zwracam honor i gratuluję, bo tyle czasu wyczekiwania (i chyba marzenie) się wreszcie ziściły

To prawda, ale jednocześnie prze-nie-do-przejścia.Tomek pisze:Wygląda prze-imponująco.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Kaonashi pisze:To prawda, ale jednocześnie prze-nie-do-przejścia.Tomek pisze:Wygląda prze-imponująco.
Dlaczego ?
Dream come true i pozycja obowiązkowa do zakupu !
Nadchodzi re-rec "Thief of Bagdad" Rozsy, w Japonii nagrano Godzillę na nowo, Intrada wydaje wreszcie wszystkie nagrania TTC - co za rok !
Będę miał na sprzedaż album 1CD z tym jakby ktoś był zainteresowany, ale to jeszcze nie teraz
6CD jednego score'u to dla mnie nie do przejścia, ale samo wydanie pochwalam 
- Michał Turkowski
Przecież nikt (przynajmniej ja;) nie będzie tego słuchał na raz, to jest do badania, analizowania i smakowania na długie tygodnieKaonashi pisze:6CD jednego score'u to dla mnie nie do przejścia, ale samo wydanie pochwalam
To prawda, ale mi wystarczą mniejsze wydania. :>
- Michał Turkowski
The Ten Commandments zostało przełożone o dwa tygodnie:
Roger says:
And here comes the bad news. April Fools!! No, I jest. The release is real. But I just heard from the plant this morning that the slip case with the fancy gold foil lettering for the title will take an extra TWO WEEKS. So, I apologize for the late breaking disappointing news, but I will try to give out additional info to help us all get through two more weeks of waiting.
In the meantime, not nearly as epic we do have another release to put in its place. This one is an oddball because it's a reissue of a title still in print in our catalog. But Doug and I both felt something things needed to be changed. So here you go.
Roger says:
And here comes the bad news. April Fools!! No, I jest. The release is real. But I just heard from the plant this morning that the slip case with the fancy gold foil lettering for the title will take an extra TWO WEEKS. So, I apologize for the late breaking disappointing news, but I will try to give out additional info to help us all get through two more weeks of waiting.
In the meantime, not nearly as epic we do have another release to put in its place. This one is an oddball because it's a reissue of a title still in print in our catalog. But Doug and I both felt something things needed to be changed. So here you go.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To tak jak ja, ale w sumie skoro 10 przykazań, to powinno być 10 CDKaonashi pisze:6CD jednego score'u to dla mnie nie do przejścia, ale samo wydanie pochwalam
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Michał Turkowski
Prócz filmowego nagrania, były jeszcze 3 inne, a ten BOX sumuje wszystkie.Wawrzyniec pisze:A już na poważnie to co się znajduje aż na 6CD? Ja wiem, że ten film jest długi, ale nie aż tak.
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Jeśli to "nietypowe" reissue z poprawionym brzmieniem w zastępstwie TC to będzie Conan Barbarzyńca, to się oficjalnie w... zdenerwuję.
- Michał Turkowski
A ja wcale się nie zdziwię jeśli tak będziePawel P. pisze:Jeśli to "nietypowe" reissue z poprawionym brzmieniem w zastępstwie TC to będzie Conan Barbarzyńca, to się oficjalnie w... zdenerwuję.
Jednak co innego
Już widzę te tłumy, które będą nabywały nowy album Pinaggio, bo ze starym były jakieś problemy dźwiękowe. Pierdołami się zajmują i niepotrzebnie w ogóle robią wokół tego PR