Musze chyba zainwestować w okulary, a nie na płyty forsę tracić, bo ja na tym zdjęciu, za cholerę, nic nie widzęmuaddib_dw pisze:Zacna kolekcja. Nad Parkiem jest Gejsza pod Cienka Czerwona Linia jest i Gladiator i Helikopter i Hannibal a pod nim Ucieczka z Rangoonu, jeszce niżej Black Sunday ale góra to same serie nowe i stare SW, Piraci, Indiańce i Pottery. Wawrzyniec ma to co trza.
Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Norweskie leśne są piękne, ale strasznie drogie. Dlatego też zostało na persie, ale naprawdę bardzo dobre z niego kocisko.muaddib_dw pisze:Moja ulubiona rasa to Norweski Leśny to dopiero domowy tygrys jest.
A co do zdjęć to będzie więcej. A na razie zrobiłem tylko takie preview moją pralką. Ale widzę, że na razie wszystko dobrze dostrzegacie i dziękuję za brak krytyki
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie bój, po preview nikt nie będzie krytykował..Wawrzynieci pisze: dziękuję za brak krytyki
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czyli dalej bajzel w pokoju..Adam Krysiński pisze:to se poczekasznie wrzucę już nic bo swoje wrzuciłem co miałem wrzucać.
Na co?bladerunner pisze:Bucholc czekamy
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Lepsze są duże zdjęcia oczywiście. Do IS możesz dać tylko linka (nie wiem czy pozwala na wklejanie fotek jak np. Amazon).
Re:
No i takie czasy nastały, że i rady się zmieniają...Bucholc Krok pisze:A ten Until September to bym radził potrzymać jeszcze kilka lat. Przyjdzie czas, że ktoś weźmie z pocałowaniem w rękę..
Oto Kritzerland wydaje UNTIL SEPTEMBER bardzo wkrótce - tak jak GORKY PARK Hornera - dwie wersje na jednej płycie: w kolejności płyty LP (jak chciał Barry) i w kolejności filmowej.
Na nowo zremasterowali też dźwięk - tu już nie ma lepiej/gorzej, bo wydaniu Intrady nic nie brakuje - chodzi po prostu o preferencje dźwiękowe...
A przecież Intrada wydała to jedyne 2 lata temu...