Harry Gregson-Williams: X-Men Origins: Wolverine(28/04/09)

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#76 Post autor: Adam » pt lis 12, 2010 11:23 am

i pewnie American Pie 15 :P w sam raz będzie dla HGW projekt :lol:
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#77 Post autor: Mystery » pt lis 12, 2010 11:41 am

bladerunner pisze:Nie jakimś bo Marianelli jest good 8) . hmm słyszałem, że kręcą smoka 2, kungfu pande 2 i Madagaskar 3 : > :?:
No nie jakiś, ale ktoś jego pokroju. Film wychodzi za nieco ponad rok, tak jak Potter w dwóch częściach, a reżyseruje go Bill Condon, więc powrót Bruwella jest jak najbardziej możliwy. Projekt ten kompozytora póki co nie ma, a Gregson i tylko sam Gregson to tylko ploty.
Smok 2, kung fu panda 2 i Madagaskar 3 będą.

bladerunner

#78 Post autor: bladerunner » sob gru 25, 2010 16:34 pm

szukam już od dosyć dawna tekstu ''Logan Through Time'' i znaleźć nie mogę.
Znacie może jakieś stronki z lyrics :P :?: :wink:

Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#79 Post autor: VPFreeMan » sob gru 25, 2010 17:03 pm

Nie chciało mi się zakladac nowego tematu więc zapodam se tutaj :wink:
Jak myślicie czy Mansell bedzie robił muzę do nowego Wolverina?? Podobno Aronofsky ma się za ten film wziąść (się pytam po c****ja), więc jest nadzieja na muzę Clinta??

bladerunner

#80 Post autor: bladerunner » sob gru 25, 2010 17:49 pm

VPFreeMan pisze:Nie chciało mi się zakladac nowego tematu więc zapodam se tutaj :wink:
Jak myślicie czy Mansell bedzie robił muzę do nowego Wolverina?? Podobno Aronofsky ma się za ten film wziąść (się pytam po c****ja), więc jest nadzieja na muzę Clinta??
No to chyba oczywistość? Chociaż nie miałbym nic przeciwko Gregsonowi, ale chyba tylko ja :D :wink:

Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#81 Post autor: VPFreeMan » sob gru 25, 2010 17:53 pm

Oby tak było :D A Gregson?? Hmmm ...jemu już podziękujemy :D

bladerunner

#82 Post autor: bladerunner » sob gru 25, 2010 17:57 pm

VPFreeMan pisze:Oby tak było :D
może to i całe szczęście, że za sterami usiadł reżyser, który może podnieść poziom serii. Co do partytury Gregsona to jak zapewne wiecie ja uważam ją za megakultową i za dobrze wypadającą w samym filmie :D :D .

Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#83 Post autor: VPFreeMan » sob gru 25, 2010 18:01 pm

Co jak co, ale jestem pewien że Aronofsky nie zrobi gniota!! A co do partytury Gregsona hmmm...pozwól że będę miał odmienne zdanie :D

bladerunner

#84 Post autor: bladerunner » sob gru 25, 2010 18:07 pm

VPFreeMan pisze:Co jak co, ale jestem pewien że Aronofsky nie zrobi gniota!!
słyszałem, że niestety, ale Jackmana ma nie być w nowym X-Menie :shock:, więc tym trudniejsze zadanie stoi przed reżyserem, bo Hugh zawsze podniósł trochę poziom filmu z DNO na SŁABY :D

Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#85 Post autor: VPFreeMan » sob gru 25, 2010 18:13 pm

Hmm na IMDB jeszcze Jackman widnieje w roli Wolverina, ale po prawdzie wolałbym żeby Aronofsky takich projektów nie tykał :D

bladerunner

#86 Post autor: bladerunner » sob gru 25, 2010 18:16 pm

VPFreeMan pisze:Hmm na IMDB jeszcze Jackman widnieje w roli Wolverina, ale po prawdzie wolałbym żeby Aronofsky takich projektów nie tykał :D
...czy ja wiem, wiadomo jest to reżyser, którego dzieła są dalekie od holywodzkiej sztampy, więc ciekawym faktem jest, że się tym projektem zainteresował, bo może wyjść z tego naprawdę arcydzieło gatunku :wink:

Awatar użytkownika
VPFreeMan
Asystent orkiestratora

#87 Post autor: VPFreeMan » sob gru 25, 2010 18:33 pm

No z tym arcydziełem to bym nie przesadzał. Ale na fajny mroczny film można mieć nadzieje :D

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#88 Post autor: Tomek » śr gru 29, 2010 20:31 pm

VPFreeMan pisze:Nie chciało mi się zakladac nowego tematu więc zapodam se tutaj :wink:
Miałem w sumie takie same przemyślenia na ten temat, ale potem pomyślałem raz jeszcze: Aronofsky + Jackman + Wolverine = duża szansa na jeden z najlepszych filmów komiksowych ever :) Tak więc dlaczego nie? :)

Clint jako kompozytor jak najbardziej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#89 Post autor: Koper » śr gru 29, 2010 20:39 pm

Byle tego lamera Gregsona już nie brali bo znowu zdupczy...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#90 Post autor: Wawrzyniec » śr gru 29, 2010 20:45 pm

Samo dupczenie samo w sobie nie jest złe, ale chyba rzeczywiście lepiej by było, gdyby ktoś nowy zajął się Wolverinem. A Mansell jest ciekawym i zdolnym kompozytorem, więc kto wie :)

Czy założyć całkowicie nowy osobny temat o "Wolverinie"?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

ODPOWIEDZ