Najlepsze okładki 2010
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
No ale to akurat prawda że Pachendeele to mega kupsko.Adam Krysiński pisze:bo kupa na płyciea jak Babuch pisze kupa na nowego Kaczmarka to nie mówisz że populistą jest
A na trzaski koncercie kiedyś byłem. Psychodela, ale po paru piwach jest wypaśnie. Muzyka na koncert nie do słuchania
Why So Serious !?
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:

Score wyszedł miech temu. Ładna, kameralna partytura, jakiej od dooobrych kilku lat nie napisał - głównie sola na fortepianie. Podoba mi się w tym coverze to że jest to "zwykłe zdjęcie" (troszkę skan jest rozjasniony bo mniej widać dymki i chmury). Nie przypominam sobie w tej chwili okładki od dawna, która była by zwykłym zdjęciem panoramy miasta.. Tylni cover jest podobny - panorama drapaczy chmur.. Ot ciekawostka i wydaje mi się że to będzie jedna z ciekawszych okładek br.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Każde zdjęcie jest lepsze od poklejonego w Photoshopie g***a..Adam Krysiński pisze:Podoba mi się w tym coverze to że jest to "zwykłe zdjęcie"
Rzeczywiście musi być rozjaśniona, bo na moim monitorze jest "akurat". Zawsze musiałem rozjaśniać okładki, a tu widzę "normalnie".(troszkę skan jest rozjasniony bo mniej widać dymki i chmury).

Wątpię.. aczkolwiek wytwórnie bardzo się starają.Ot ciekawostka i wydaje mi się że to będzie jedna z ciekawszych okładek br.
BTW: skoro jest mowa o okładkach.. zauważyliście, że to od Lali mają specyficzny zapach?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully