La-La - X-FILES: VOL. 1 (4CD) / X-FILES: VOL.2 (4CD)
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Re: La-La - 10.05.2011 - X-FILES: VOL. 1 (4CD) / SOCOM 4 (2C
Te Gods and Generals to pewne, że w wakacje? Na ten soundtrack czekam z niecierpliwością. Oczywiście najbardziej to czekam teraz na Masadę będę miał dwa wydania, ponieważ ten varesowy jest rerecordingiem wykonanym na potrzeby albumu o ile pamiętam - podobnie jak np z Capricorne One. No a na jesień Gremliny od partaczy.Adam Krysiński pisze:taaa jasne.. poczekajmy do Masady w poniedziałek, Batmana i Gods And Generals w wakacje i Die Hard w listopadzie![]()
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czy już wszyscy dostali swoje przesyłki z X-Files?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Czyżby do Ciebie nie doszło?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Coś mam pecha w tym roku. Wprawdzie alarmu jeszcze nie ma, ale z Lali zazwyczaj dochodziły w tydzień.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Czyżby do Ciebie nie doszło?
Spokojnie, chodziło tylko o autograf.Adam Krysiński pisze:Bucholc zamówił xfiles?

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
Spokojnie, do mnie tez szło wyjątkowo długo. Ja swoja przesyłkę otrzymałem we wtorek, więc pewnie na dniach i do Ciebie dojdzie.Bucholc Krok pisze:
Coś mam pecha w tym roku. Wprawdzie alarmu jeszcze nie ma, ale z Lali zazwyczaj dochodziły w tydzień.
- Nominowany do Emmy
Właśnie skończyłem słuchać dysk 4 i kurwa nie mogłem uwierzyć, utwory 24 i 25 przeskakują. Proponuję abyście dokładnie przesłuchali ostatnie 'kawałki' na każdej płycie.
Jak narazie przesłuchałem 3 dyski i jutro bedzie czas na kolejny 4-ty dysknadszyszkownik Kilkujadek pisze:Właśnie skończyłem słuchać dysk 4 i kurwa nie mogłem uwierzyć, utwory 24 i 25 przeskakują. Proponuję abyście dokładnie przesłuchali ostatnie 'kawałki' na każdej płycie.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A jak pod względem artystycznym? Techno-kicha czy daje radę?
xfiles to nie techno
ambient!

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No dobra, ambient (z domieszką techno)-kicha czy daje radę?
daje rade ale dla mnie 4 cd to o wiele za dużo.
#FUCKVINYL
- Nominowany do Emmy
Co ty tego techno żeś się uczepił? Muza jest fajna, ale przesłuchanie 4 płyt za jednym razem może wymęczyć. Wiadomo, co za dużo, to niezdrowoBucholc Krok pisze:No dobra, ambient (z domieszką techno)-kicha czy daje radę?

Ponieważ to mój pierwszy post chciałbym wszystkich użytkowników powitać
Moja sytuacja wygląda tak: złożyłem zamówienie 10 maja (załapałem się na autograf
), 11 maja dostałem meila informującego, że płyty już zostały wysłane. Dziś w środę mija czwarty tydzień, a paczki nie widać.
W zeszłym tygodniu napisałem do lalaland meila z zapytaniem kiedy mogę spodziewać się płyt. Odpowiedzieli, że paczki mogą iść od 4 do 6 tygodni i jeśli nie dostanę do końca tygodnia, mam ich poinformować, co też wczoraj uczyniłem. W kolejnej odpowiedzi napisali, że paczka najprawdopodobniej zaginęła i postarają się wysłać jak najszybciej jesli dobrze przetłumaczyłem odpowiedź (Its very possible the order is lost in the mail. I shall resend this order asap).
Zastanawiam się, czy oni nie będą szukać paczki, którą wysłali. Jeśli posiadają dowód wysyłki, to powinni złożyć reklamację. Przecież box miał być podpisany przez Snowa
i taki też chciałbym dostać.
Może niepotrzebnie robię zamieszanie, ale niektórzy dostali płyty po jednym tygodniu czekania. Jak dla mnie dziwne. Jest to mój pierwszy zakup w lalaland, więc nie mam doświadczenia.

Ja nadal czekam. Jestem ciekaw, czy już dostałeś swój box?Bucholc Krok pisze:Czy już wszyscy dostali swoje przesyłki z X-Files?
Moja sytuacja wygląda tak: złożyłem zamówienie 10 maja (załapałem się na autograf

W zeszłym tygodniu napisałem do lalaland meila z zapytaniem kiedy mogę spodziewać się płyt. Odpowiedzieli, że paczki mogą iść od 4 do 6 tygodni i jeśli nie dostanę do końca tygodnia, mam ich poinformować, co też wczoraj uczyniłem. W kolejnej odpowiedzi napisali, że paczka najprawdopodobniej zaginęła i postarają się wysłać jak najszybciej jesli dobrze przetłumaczyłem odpowiedź (Its very possible the order is lost in the mail. I shall resend this order asap).
Zastanawiam się, czy oni nie będą szukać paczki, którą wysłali. Jeśli posiadają dowód wysyłki, to powinni złożyć reklamację. Przecież box miał być podpisany przez Snowa

Może niepotrzebnie robię zamieszanie, ale niektórzy dostali płyty po jednym tygodniu czekania. Jak dla mnie dziwne. Jest to mój pierwszy zakup w lalaland, więc nie mam doświadczenia.