LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Hmmm ... jeśli byłby jakiś Horner, to może w końcu jakaś animacja? Może "An American Tall", a najlepiej obie części naraz?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Bańka domysłów i spekulacji już wkrótce ..pęknie
Jeżeli chodzi o "An American Tail" to jest stare MCA a to jest terytorium Intrady ,liczyłbym tutaj bardziej na katalog Decca/London -i takie smaczki jak "Mummy" , "Mummy Returns" , "Van Helsing" , "Snow Falling On Cedars" ....
każde z tych wymienionych z wielką chęcią przytulę
LaLaLand udowodniła że współpracuje z Decca wydając " Braveheart " rok temu na BF, stąd moje argumenty .Ale wystarczy ze wleci complete Pottera i razem z Home Alone będe miał święta że ho...ho .

Jeżeli chodzi o "An American Tail" to jest stare MCA a to jest terytorium Intrady ,liczyłbym tutaj bardziej na katalog Decca/London -i takie smaczki jak "Mummy" , "Mummy Returns" , "Van Helsing" , "Snow Falling On Cedars" ....

LaLaLand udowodniła że współpracuje z Decca wydając " Braveheart " rok temu na BF, stąd moje argumenty .Ale wystarczy ze wleci complete Pottera i razem z Home Alone będe miał święta że ho...ho .

- galljaronim
- John Powell
Re: RE: Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Skoro Decca, to może i Gladiator?[emoji4]Michal pisze:Bańka domysłów i spekulacji już wkrótce ..pęknie![]()
Jeżeli chodzi o "An American Tail" to jest stare MCA a to jest terytorium Intrady ,liczyłbym tutaj bardziej na katalog Decca/London -i takie smaczki jak "Mummy" , "Mummy Returns" , "Van Helsing" , "Snow Falling On Cedars" ....każde z tych wymienionych z wielką chęcią przytulę
![]()
Z tych tytułów, które wymieniłeś Michał, to na pewno bardzo chciałbym Mummy Returns. Ta muzyka zasługuje na rozszerzone wydanie. Brak End Credits na albumie podstawowym to porażka. Ja ewentualnie zastanawiałbym się nad jakimś Kamenem, może Robin Hood albo długo wyczekiwany Highlander?
- lis23
Mumię bym przygarnął, ale przede wszystkim jedynkę Goldsmitha, podstawka dwójki mi na razie wystarczy.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
"Mumia Powraca" Silvestri'ego - no, to też bym wziął
Album rozczarowujący jest mocno.
"Gladiator" - też byłby super w pełnej wersji.

"Gladiator" - też byłby super w pełnej wersji.
- lis23
Kiedy podadzą oficjalnie tytuły?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Oryginalne wydanie Snow Falling on Cedars to w zasadzie komplet.Michal pisze:Bańka domysłów i spekulacji już wkrótce ..pęknie![]()
Jeżeli chodzi o "An American Tail" to jest stare MCA a to jest terytorium Intrady ,liczyłbym tutaj bardziej na katalog Decca/London -i takie smaczki jak "Mummy" , "Mummy Returns" , "Van Helsing" , "Snow Falling On Cedars" ....każde z tych wymienionych z wielką chęcią przytulę
![]()
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Re: RE: Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Robin w postaci już wydanej praktycznie wyczerpuje temat, natomiast Highlander ... noo to byłoby coś! Oczywiście z filmowymi wersjami piosenek Queen z albumu A Kind of Magic, wplecionymi w score Kamena. Inaczej sobie tego nie wyobrażam! Ehh ... pomarzyć każdy morze.galljaronim pisze: może Robin Hood albo długo wyczekiwany Highlander?
MV ! Gdzie do cholery jest obiecywane od 2 lat kompletne wydanie Gods and Generals !!!
Jest tam gdzie równie głośno obiecany "Conan Destroyer " z IntradyMV ! Gdzie do cholery jest obiecywane od 2 lat kompletne wydanie Gods and Generals !!!

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Czyli w głębokim poważaniuMichal pisze:Jest tam gdzie równie głośno obiecany "Conan Destroyer " z IntradyMV ! Gdzie do cholery jest obiecywane od 2 lat kompletne wydanie Gods and Generals !!!

A może jednym z tych 1CD tytułów będzie Sommersby

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Tia, pozamiatała, jednym tytułem raptem.
Hajs zostaje w kieszeni.
Ten boxik Jurassic Park może i kusi, ale jak sobie przypomnę próby z kompletnymi bootlegami, to jedyne co kojarzę to poczucie znużenia nadmiarem muzy i wdzięczności za ładnie skrojone albumiki.
Może kiedyś, jak cena zejdzie przy okazji wiosennych przecen... ale bez spiny.
Hajs zostaje w kieszeni.
Ten boxik Jurassic Park może i kusi, ale jak sobie przypomnę próby z kompletnymi bootlegami, to jedyne co kojarzę to poczucie znużenia nadmiarem muzy i wdzięczności za ładnie skrojone albumiki.
Może kiedyś, jak cena zejdzie przy okazji wiosennych przecen... ale bez spiny.

- galljaronim
- John Powell
Czuję lekkie rozczarowanie. Niby jest mega zgniatacz w postaci Jurrasic Park, ale tak jak wspomniał Tomek, podstawowe albumy są wystarczające. Beverly Hills Cop ma niezłą drobnicę, ale chyba i tak wezmę, tym bardziej, że jedna z płyt jest z autografem. Reszta mnie jakoś nie interesuje.
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Muszę to mieć, ale o ile nie będzie jakiegoś szału sprzedażowego, to też poczekam na promocję/ obniżkę. 60 dolców plus pewnie ze 25 za wysyłkę, prawie 400 złotych... Sporo!