OKŁADKI Z AUTOGRAFAMI - PORÓWNAJ PRAWDZIWY AUTOGRAF
Re: OKŁADKI Z AUTOGRAFAMI - PORÓWNAJ PRAWDZIWY AUTOGRAF
Chris Young...kurcze, fajnie, zazdroszczę
i gratulacje 

Wow
No, to jest skarb, Younga lubię coraz bardziej... 
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Young to rekord. Czekałem na te nuty od sierpnia, kiedy kompozytor zgodził się mi je wysłać. Załatwienie tego przez jego asystentkę zajęło 8 miesięcy i wymagało setek maili... ale się udało 
Tym bardziej cenna pamiątka 
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Jest prostszy sposób, ale trwa miesiąc dłużejZałatwienie tego przez jego asystentkę zajęło 8 miesięcy i wymagało setek maili
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
a "Jan friend" będzie teraz u Ciebie pod nosem, szkoda tego czasu na załatwianie było zatemŁukasz Waligórski pisze:Young to rekord. Czekałem na te nuty od sierpnia, kiedy kompozytor zgodził się mi je wysłać. Załatwienie tego przez jego asystentkę zajęło 8 miesięcy i wymagało setek maili... ale się udało
NO CD = NO SALE
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
W sierpniu będę miał i tak co robić... Young wcale nie będzie najatrakcyjniejszy w Poznaniu... 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gratuluję Younga. I do tego na tak świetnej partyturze jak "Shipping News". Respect 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
takich jeszcze nie było:

i Langa:

i Langa:

NO CD = NO SALE
Przeglądając swoja kolekcje płyt możemy natrafić na płyty o których nie wiedzieliśmy, ze sa np. innych takich wydaniach luba bądź maja autograf kompozytora
Tak miałem z japońskim wydaniem An American Tail - Hornera czy tajwanskim wydaniem ( z dziwnym obi) płyty Jan A. P Kaczmarka -Unfaithful
Ostatnio znalazłem płytę którą jak pamiętam dostałem od kumpla pare late temu
A ze były autografy kompozytorów tego nie pamiętałem
Saints And Soldiers autorstwa panów - J. Bateman i Bart Hendrickson

Tak miałem z japońskim wydaniem An American Tail - Hornera czy tajwanskim wydaniem ( z dziwnym obi) płyty Jan A. P Kaczmarka -Unfaithful
Saints And Soldiers autorstwa panów - J. Bateman i Bart Hendrickson

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Z dziwnym obi to znaczy z jakim? Jakaś fotka?Wurger pisze:czy tajwanskim wydaniem ( z dziwnym obi) płyty Jan A. P Kaczmarka -Unfaithful![]()
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Płytki juz nie mam
Jak tylko dostałem japonskie wydanie Niewiernej to tajwanskie wydanie "poszło na allegro 
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I fotek sobie nie zostawiłeś? U... szkoda. Może ktoś z forum kupił? 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Dzisiaj w Filharmonia Poznańska zagrała muzykę z Bonda nad jeziorem maltańskim. Dyrygował Carl Davis, który swego czasu komponował muzykę filmową. Chyba najbardziej znanym jego filmem jest jedna z pierwszych adaptacji Dumy i Uprzedzenia. Udało mi się przed koncertem zdobyć nutki z tej ścieżki dźwiękowej, a po koncercie złapać Davisa i poprosić o autograf. Zdobyty w biegu więc niezbyt elegancki, ale za to w 100% oryginalny... 

jako ciekawostkę mogę podać fakt, że kilka ostatnich płyt wydanych przez wytwórnię Davisa jest całkowicie made in Poland i tak też nawet na tylnej okładce mają podane 
NO CD = NO SALE