Co ostatnio kupiliście?
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Co ostatnio kupiliście?
W takim razie chętnie zakupiłbym taką paczkę:
La La Land
WYATT EARP:
LIMITED EDITION - 30 $
THE FURY:
LIMITED EDITION - 30 $ - opcjonalnie
FIRST KNIGHT:
LIMITED EDITION - 25 $
EMPIRE OF THE SUN:
LIMITED EDITION - 30 $
Intrada
CONGO (COMPLETE) - Goldsmith - 20 $
JURASSIC WORLD - Giacchino - 15 $
TOMORROWLAND - Giacchino - 14 $
LITTLE MERMAID, THE (LEGACY COLLECTION) - 20 $
La La Land
WYATT EARP:
LIMITED EDITION - 30 $
THE FURY:
LIMITED EDITION - 30 $ - opcjonalnie
FIRST KNIGHT:
LIMITED EDITION - 25 $
EMPIRE OF THE SUN:
LIMITED EDITION - 30 $
Intrada
CONGO (COMPLETE) - Goldsmith - 20 $
JURASSIC WORLD - Giacchino - 15 $
TOMORROWLAND - Giacchino - 14 $
LITTLE MERMAID, THE (LEGACY COLLECTION) - 20 $
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Toć to prawie 1000zl wyjdzie. Przeczekaj, popatrz na promocje, wyprze jak będą. Taki hajs za kilka cd... słaby interes.

- lis23
Aż tyle?Ghostek pisze:Toć to prawie 1000zl wyjdzie. Przeczekaj, popatrz na promocje, wyprze jak będą. Taki hajs za kilka cd... słaby interes.
WYATT EARP - 30 dolców, czyli 120 zł
FIRST KNIGHT - 25 dolców, czyli 100 zł
EMPIRE OF THE SUN - 30 golców - 120 zł
CONGO (COMPLETE) - 20 zł - 80 zł
JURASSIC WORLD - 15 dolców - 60 zł
TOMORROWLAND - 14 dolców - ok. 60 zł
THE LITTLE MERMAID - 20 dolców - 80 zł
wyszło mi 620 zł + wysyłka - Chcesz powiedzieć, że wysyłka wyniesie ok. 300 - 350 zł?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Przesyłka ok 200zl, bo jak domniemam chcesz łapać to oddzielnie ze stron LaLi i Intrady? A może SAE? Dlatego np warto czekać na jakieś promocje, bo wtedy leci po cenach, albo brać z ebaya, bo tam często ekonomicznymi paczkami ślą 

- lis23
Chyba zdecyduję się na:
WYATT EARP
FIRST KNIGHT
EMPIRE OF THE SUN
CONGO (COMPLETE)
A.I
całość wyniesie mnie trochę ponad 700 zł wraz z wysyłką - niestety, wydarzenia w Grecji mogą pokrzyżować moje plany.
Obie prace Giacchino są niedostępne, gdyż wyczerpał się pierwszy nakład, więc w zamian wziąłem A.I.
WYATT EARP
FIRST KNIGHT
EMPIRE OF THE SUN
CONGO (COMPLETE)
A.I
całość wyniesie mnie trochę ponad 700 zł wraz z wysyłką - niestety, wydarzenia w Grecji mogą pokrzyżować moje plany.
Obie prace Giacchino są niedostępne, gdyż wyczerpał się pierwszy nakład, więc w zamian wziąłem A.I.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Lisu, wstrzymaj się z kupnem. Przez ten Grexit niepotrzebnie tylko stracisz na przewalutowaniu. Wmocje opadną, dolar zleci ,to wtedy się bardziej opłaci.

Ten temat, to jak patrzenie, gdy dziecko uczy się chodzić 

Robocop z Milanu wydany u nas tydzien temu w jewelu.

Market nie dla idiotów za 42,99. Najważniejsze jest to, że zawartość cd JEST ta sama co na expandzie Intrady, którego nie kupiłem, a który teraz kosztuje kroooocie. Wielki minus dla naszego dystrybutora, że nie dopilnował prasówki tego wznowienia i wszystkie nasze sklepy twierdzą zgodnie i krzywdząco, że to wznowienie Milanu to stara podstawka z tylko 15 trakami. Bull shit. Jest to expanded 23 traki. Fatalny błąd, bo gdybym nie zobaczył okładki na żywo, to przez informacje naszego dystrybutora bym tego albumu nie kupił. Wydanie pod względem graficznym jest b.fajne, ale cholernie skromne, książeczki nie ma, tylko rozkładana wkładka. Cena jak marzenie, cd warte każdej kasy a ubogie papierowo wydanie nadrabia designem a przede wszystkim zawartością i jakością cd.

Market nie dla idiotów za 42,99. Najważniejsze jest to, że zawartość cd JEST ta sama co na expandzie Intrady, którego nie kupiłem, a który teraz kosztuje kroooocie. Wielki minus dla naszego dystrybutora, że nie dopilnował prasówki tego wznowienia i wszystkie nasze sklepy twierdzą zgodnie i krzywdząco, że to wznowienie Milanu to stara podstawka z tylko 15 trakami. Bull shit. Jest to expanded 23 traki. Fatalny błąd, bo gdybym nie zobaczył okładki na żywo, to przez informacje naszego dystrybutora bym tego albumu nie kupił. Wydanie pod względem graficznym jest b.fajne, ale cholernie skromne, książeczki nie ma, tylko rozkładana wkładka. Cena jak marzenie, cd warte każdej kasy a ubogie papierowo wydanie nadrabia designem a przede wszystkim zawartością i jakością cd.
#FUCKVINYL
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
$ nie zleci a nawet się umocni dodatkowo względem euro.....Ghostek pisze:Lisu, wstrzymaj się z kupnem. Przez ten Grexit niepotrzebnie tylko stracisz na przewalutowaniu. Wmocje opadną, dolar zleci ,to wtedy się bardziej opłaci.
Bardzo fajny news, dzięki. Widzę że pozycja pojawiła się też. np. na merlinie czy gigancie. Zastanawia mnie tylko to, jak Warner/Milan otrzymał licencję/prawo do mastera Intrady? I czy Intrada kiedykolwiek jeszcze kiedyś zrobi ponowne wydanie? Ale po tym wydanku, to chyba już nie...Adam pisze:Robocop z Milanu wydany u nas tydzien temu w jewelu. Market nie dla idiotów za 42,99. Najważniejsze jest to, że zawartość cd JEST ta sama co na expandzie Intrady, którego nie kupiłem, a który teraz kosztuje kroooocie. Wielki minus dla naszego dystrybutora, że nie dopilnował prasówki tego wznowienia i wszystkie nasze sklepy twierdzą zgodnie i krzywdząco, że to wznowienie Milanu to stara podstawka z tylko 15 trakami. Bull shit. Jest to expanded 23 traki. Fatalny błąd, bo gdybym nie zobaczył okładki na żywo, to przez informacje naszego dystrybutora bym tego albumu nie kupił. Wydanie pod względem graficznym jest b.fajne, ale cholernie skromne, książeczki nie ma, tylko rozkładana wkładka. Cena jak marzenie, cd warte każdej kasy a ubogie papierowo wydanie nadrabia designem a przede wszystkim zawartością i jakością cd.

sprawa prosta - Intrada dostała licencje od wytwórni pewnie na 5 lat (albo na limit 3 tys do chwili jego rozsprzedania - tu bardziej prawdopodobne). Teraz minęło 5 lat od wydania Intrady. No i zgłosił się Milan po ponowną albo przedstawił lepszą ofertę niż Intrada (Fake nic nie pisał że chcieli by wznowić ten tytuł więc to gdybanie). Master CD nie jest własnością Intrady. Intrada dostała taśmy i sobie wypaliła matkę. Na pudełku Milanu jest info że produkt jest wydany na licencji MGM, ba nawet jest nazwa "Original MGM Motion Picture Soundtrack" z tyłu na trakliście (niestety bez podanych czasów traków z tyłu jak i wewnątrz). Nie bardzo mnie interesuje czy to ktoś wyda znowu - jeśli mam za książeczkę dopłacać z 80 zł do tych 40 wydanych na Milan, to wolę kupić takiego Milana bez ksiązeczki - cd jest identyczne, wydanie może ubogie papierowo, ale np okładkę przednią uważam że ma lepszą niż Intrada - ale to kwestia gustu.
#FUCKVINYL
To tylko chciałem wiedzieć
Również patrzę na to podobnie jak Ty - dopłacania grubych pieniędzy za książeczkę.

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
szansa na nadrobienie zaległości z La-Li
THE LA-LA LAND 4TH OF JULY CELEBRATION!
Starting at 12noon (PST) on June 30th, any order at http://www.lalalandrecords.com with a total more than $35.00 will receive FREE SHIPPING.
That's free shipping WORLDWIDE for any orders with a total of more than $35.00! Sale runs through 7/13.