Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Wiadomo, że czasami nie ma co kalkulować, tylko szybko podejmować decyzję. Jednak w przypadku 'masówki' , sprawa jest oczywista, po co przepłacaćBucholc Krok pisze:Tym bardziej, że teraz jest taka sytuacja, że niby płyta nie jest limitowana, a czasem nie można dostać bo się sprzedała.Wawrzyniec pisze:Ale sa niektore soundtracki, kiedy chce sie miec nowke. Plus jak mi sie muzyka szalenie podoba, to nie bede czekal az sie ukaza uzywane, zeby zaoszczedzic, jakies 20, czy 10 zlotych.Nie ma na co czekać.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No i niepotrzebnie bo akurat i Avatar staniał o połowę i incepcja też niedługo będzie za 34.99 miałbyś 2 za 1.Wawrzyniec pisze:A ja postępuję inaczej. Jak się pojawia jakiś masowy, ale przeze mnie wyczekiwany soundtrack jak "Avatar" czy "Inception" to nie waham, nie kalkuluje, tylko biorę płytę w me łapczyska i zaczynam słuchać.
Zapraszam do kasy :
60 Pln zaoszczędzone.
- Nominowany do Emmy
Ja w przypadku praktycznie tylko Gregsona kupuje już, natychmiast...ale, fakt często są tzw nietrafione prezenty, ale najczęściej tanieją płyty od braci Warnera. Sony niestety często ''stoją'' w miejscu .nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Mam na szczęście sporo płyt do słuchania, tak więc, nie rzucam się na 'masowe' nowinki, tylko grzecznie czekam aż stanieją, albo obdarowani takim płytami, zaczną je wystawiać na Alledrogo za parę złotych.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Niby tak, ale taki np. The Last Airbender też miał być dotłaczany i co? Albo Transformersi. Wiem, że tę drugą można dostać, ale tylko w jednym miejscu chyba.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Wiadomo, że czasami nie ma co kalkulować, tylko szybko podejmować decyzję. Jednak w przypadku 'masówki' , sprawa jest oczywista, po co przepłacać
Ostatnio zmieniony ndz gru 12, 2010 21:34 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Nominowany do Emmy
- Nominowany do Emmy
Airbendera też możesz dostać,ale wiadomo, że nie będzie to za 20$Bucholc Krok pisze:Niby tak, ale taki np. The Last Airbender też miał być dotłaczany i co? Albo Transformersi. Wiem, że tę drugą można dostać, ale tylko w jednym miejscu chyba.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Wiadomo, że czasami nie ma co kalkulować, tylko szybko podejmować decyzję. Jednak w przypadku 'masówki' , sprawa jest oczywista, po co przepłacać

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale naprawdę Drogi Mefisto nie jestem coś w nastroju do pokazywania płyt, zresztą, mam ich zaledwie osiemdziesiąt i do tego nic specjalnego i ciekawego. A po za tym niedawno zamówiłem, kolejne trzy do mej skromnej kolekcji, więc to co bym teraz pokazał szybko stałoby się nie aktualne.
Naprawdę najmocniej przepraszam, ale wstydzę się
Może niech ktoś inny pokaże 
Naprawdę najmocniej przepraszam, ale wstydzę się

#WinaHansa #IStandByDaenerys