Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#601 Post autor: Wawrzyniec » ndz gru 12, 2010 21:18 pm

Dokladnie. Ja sie teraz troche z "Family Plot" boje, ze mi smignie kolo nosa, ale aktualnie mnie na ta plyte nie stac, za duzo wydatkow. :(
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#602 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » ndz gru 12, 2010 21:23 pm

Bucholc Krok pisze:
Wawrzyniec pisze:Ale sa niektore soundtracki, kiedy chce sie miec nowke. Plus jak mi sie muzyka szalenie podoba, to nie bede czekal az sie ukaza uzywane, zeby zaoszczedzic, jakies 20, czy 10 zlotych.
Tym bardziej, że teraz jest taka sytuacja, że niby płyta nie jest limitowana, a czasem nie można dostać bo się sprzedała. :? Nie ma na co czekać.
Wiadomo, że czasami nie ma co kalkulować, tylko szybko podejmować decyzję. Jednak w przypadku 'masówki' , sprawa jest oczywista, po co przepłacać :lol:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#603 Post autor: Wawrzyniec » ndz gru 12, 2010 21:25 pm

A ja postępuję inaczej. Jak się pojawia jakiś masowy, ale przeze mnie wyczekiwany soundtrack jak "Avatar" czy "Inception" to nie waham, nie kalkuluje, tylko biorę płytę w me łapczyska i zaczynam słuchać.

bladerunner

#604 Post autor: bladerunner » ndz gru 12, 2010 21:26 pm

Wawrzyniec pisze:A ja postępuję inaczej. Jak się pojawia jakiś masowy, ale przeze mnie wyczekiwany soundtrack jak "Avatar" czy "Inception" to nie waham, nie kalkuluje, tylko biorę płytę w me łapczyska i zaczynam słuchać.
No i niepotrzebnie bo akurat i Avatar staniał o połowę i incepcja też niedługo będzie za 34.99 miałbyś 2 za 1.

Zapraszam do kasy :

60 Pln zaoszczędzone.

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#605 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » ndz gru 12, 2010 21:31 pm

Mam na szczęście sporo płyt do słuchania, tak więc, nie rzucam się na 'masowe' nowinki, tylko grzecznie czekam aż stanieją, albo obdarowani takim płytami, zaczną je wystawiać na Alledrogo za parę złotych.

bladerunner

#606 Post autor: bladerunner » ndz gru 12, 2010 21:32 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Mam na szczęście sporo płyt do słuchania, tak więc, nie rzucam się na 'masowe' nowinki, tylko grzecznie czekam aż stanieją, albo obdarowani takim płytami, zaczną je wystawiać na Alledrogo za parę złotych.
Ja w przypadku praktycznie tylko Gregsona kupuje już, natychmiast...ale, fakt często są tzw nietrafione prezenty, ale najczęściej tanieją płyty od braci Warnera. Sony niestety często ''stoją'' w miejscu .

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#607 Post autor: Bucholc Krok » ndz gru 12, 2010 21:32 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Wiadomo, że czasami nie ma co kalkulować, tylko szybko podejmować decyzję. Jednak w przypadku 'masówki' , sprawa jest oczywista, po co przepłacać :lol:
Niby tak, ale taki np. The Last Airbender też miał być dotłaczany i co? Albo Transformersi. Wiem, że tę drugą można dostać, ale tylko w jednym miejscu chyba.
Ostatnio zmieniony ndz gru 12, 2010 21:34 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#608 Post autor: Wawrzyniec » ndz gru 12, 2010 21:33 pm

Ja podchodzę muzyki bardziej emocjonalnie niż biznesowo. Na takiej zasadzie, to też można poczekać z kupnem nowego samochodu, aż się ukaże nowy model, a tamten będzie można było kupić, jako wyprzedaż starego modelu.

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#609 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » ndz gru 12, 2010 21:37 pm

Dlatego , jak już mówiłem, każdy postępuje wedle własnego uznania. Ja nikomu w portfel nie zaglądam, nikogo nie oceniam i tego też oczekuję od innych.

bladerunner

#610 Post autor: bladerunner » ndz gru 12, 2010 21:37 pm

Wawrzyniec pisze:Ja podchodzę muzyki bardziej emocjonalnie niż biznesowo. Na takiej zasadzie, to też można poczekać z kupnem nowego samochodu, aż się ukaże nowy model, a tamten będzie można było kupić, jako wyprzedaż starego modelu.
I później nie masz na Family Plot :D.

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#611 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » ndz gru 12, 2010 21:39 pm

Bucholc Krok pisze:
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Wiadomo, że czasami nie ma co kalkulować, tylko szybko podejmować decyzję. Jednak w przypadku 'masówki' , sprawa jest oczywista, po co przepłacać :lol:
Niby tak, ale taki np. The Last Airbender też miał być dotłaczany i co? Albo Transformersi. Wiem, że tę drugą można dostać, ale tylko w jednym miejscu chyba.
Airbendera też możesz dostać,ale wiadomo, że nie będzie to za 20$ :lol:

Mefisto

#612 Post autor: Mefisto » pn gru 13, 2010 00:05 am

Wawrzek, czekamy - ogarnij się, w Niemczech jesteś, powinieneś być bardziej zdyscyplinowany.

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#613 Post autor: Wawrzyniec » pn gru 13, 2010 00:30 am

Dzisiaj wróciłem do Polski :mrgreen: Widzisz używam polskich liter:

"Żółty chrabąszcz, ssał źdźbło trawy" :)

Mefisto

#614 Post autor: Mefisto » pn gru 13, 2010 00:45 am

no i? język sobie można przestawić :P

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#615 Post autor: Wawrzyniec » pn gru 13, 2010 00:48 am

Ale naprawdę Drogi Mefisto nie jestem coś w nastroju do pokazywania płyt, zresztą, mam ich zaledwie osiemdziesiąt i do tego nic specjalnego i ciekawego. A po za tym niedawno zamówiłem, kolejne trzy do mej skromnej kolekcji, więc to co bym teraz pokazał szybko stałoby się nie aktualne.
Naprawdę najmocniej przepraszam, ale wstydzę się :oops: Może niech ktoś inny pokaże :)

ODPOWIEDZ