Lost: Season 5 & 6 by Michael Giacchino

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#61 Post autor: Adam » pt kwie 30, 2010 10:03 am

ot taka "Ekstradycja" w wersji USA mnie nie interesowała nigdy, a pozatym uważam że się synek nie udał tatusiowi - dla mnie Kifer jest nijaki aktor.. :)
NO CD = NO SALE

bladerunner

#62 Post autor: bladerunner » pt kwie 30, 2010 10:08 am

dla mnie Kifer jest nijaki aktor..
No to znaczy, że 24 nie oglądałeś :D tam pokazał klasę i na pewno jest jednym z najlepszych aktorów serialowych.

Ale tak w filmach to faktycznie takie barachło :wink:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#63 Post autor: Adam » pt kwie 30, 2010 10:11 am

bladerunner20 pisze:Ale tak w filmach to faktycznie takie barachło :wink:
o tym mówie.. Donkowi się synek nie udał, niestety :)
NO CD = NO SALE

bladerunner

#64 Post autor: bladerunner » pt kwie 30, 2010 10:20 am

To fakt Kiefer Ostro odpierdalał za gówniarza podobno ożenił się ze sporo starszą kobitką :P

Już tak przy okazji zagra w nowym filmie Twelve do którego muze komponuje Gregson :P

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#65 Post autor: Mystery » pt kwie 30, 2010 10:30 am

Cała 5 strona do usunięcia :?

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#66 Post autor: Adam » pt kwie 30, 2010 10:58 am

nie było oftopów - rozmawialiśmy o 24H.. zero żartów, zero Hansa, zero Thin Red Line.. nie przesadzajmy :)
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#67 Post autor: Mystery » pt kwie 30, 2010 11:22 am

Zdaje sobie sprawę, że mało kto tu oglądał Lost, ale to nie powód by rozprawiać w tym miejscu o "24" :) Zwykle nie zwracam uwagi na takie sprawy, ale pod moimi tematami jestem uczulony na wszelki offtop :wink:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#68 Post autor: Wawrzyniec » pt kwie 30, 2010 16:14 pm

Teraz na własnej skórze przekonałeś się Mystery jak to jest. Proszę, przyjmij moje najszczersze kondolencje :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#69 Post autor: Bucholc Krok » pt kwie 30, 2010 21:20 pm

Ponoć miały być usuwane posty nie na temat?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

bladerunner

#70 Post autor: bladerunner » sob maja 01, 2010 00:10 am

ehhh... :)

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#71 Post autor: Mystery » wt maja 04, 2010 09:56 am

Od dziś amerykanie mogą kupować w Itunes.
Póki co od użytkowników trzy piąteczki, ale to pewnie jacyś fanboje, więc na razie bym się nie sugerował :)

bladerunner

#72 Post autor: bladerunner » czw maja 06, 2010 11:08 am

Mystery przecież ten 5 sezon jest nieznośny do słuchania ,o ile w serialu się pewnie sprawdza to na płycie to koszmar :shock:

Smaczków kilka co prawda jest, ale za mało :o

Słuchałeś w końcu ? :)

Mefisto

#73 Post autor: Mefisto » pt maja 07, 2010 13:13 pm

Dobra muzyka - po nędznej czwórce w końcu coś na poziomie. Oczywiście za długie w cholerę i sporo tu underscoru, ale generalnie daje radę.

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#74 Post autor: Mystery » pt maja 07, 2010 17:43 pm

Mystery przecież ten 5 sezon jest nieznośny do słuchania ,o ile w serialu się pewnie sprawdza to na płycie to koszmar
Więcej takich koszmarów :)
Oczywiście za długie w cholerę i sporo tu underscoru, ale generalnie daje radę.
Że długie, to taki urok muzyki z seriali telewizyjnych, zawsze upychają, ile wlezie. Fakt, lwią cześć stanowi tu underscore, ale underscoru na takim poziomie w dzisiejszych czasach chyba nigdzie nie uświadczymy.
Ufam Mystery,że w serialu muzyka sprawuje sie bezbłędnie
Ba! 8)

Ja jestem usatysfakcjonowany i muzyka z piątego sezonu stanowi dla mnie prawdziwą ucztę i frajdę. Póki co to jeszcze się wsłuchuje, ale cały czas odkrywam nowe utwory i smaczki (ostatnio do gustu przypadła mi mocarna końcówka "For Love of the Dame"), więc na chwilę obecną jest dobrze, tym bardziej, iż nie spodziewałem się, aż tak przedniego grania. Oczywiście do 4 sezonu do pięt nie dorasta, ale i tak jest w porządku. Sporo tematu Locke'a, Bena i Jacka, nowe tematy również świetne, chociażby piękna melodia Sawyera, ciekawy motyw Hawking, znakomity przeznaczenia i przede wszystkim temat Jacoba, który na dobrą sprawę dopiero w 6 sezonie daje o sobie dobrze znać (tak na marginesie "The Tangled Web", powinno trwać 3 minuty, to spieprzyli).
Suma Sumarum, ciekawa przystawka do 6 sezonu, który jak dobrze pójdzie pojawić się może jeszcze w tym roku, mam nadzieję, że na jak największej ilości woluminów.

Jeden z moich faworytów tej ścieżki - miazga :!:
http://www.youtube.com/watch?v=o-M-Om_S_DM

Mefisto

#75 Post autor: Mefisto » pt maja 07, 2010 18:16 pm

Mystery Man pisze:"For Love of the Dame"
Właśnie - na plus bardzo fajne tytuły utworów, odwołujące się do klasyki kina i nie tylko :)

ODPOWIEDZ