Lost: Season 5 & 6 by Michael Giacchino
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Więcej takich koszmarówMystery przecież ten 5 sezon jest nieznośny do słuchania ,o ile w serialu się pewnie sprawdza to na płycie to koszmar

Że długie, to taki urok muzyki z seriali telewizyjnych, zawsze upychają, ile wlezie. Fakt, lwią cześć stanowi tu underscore, ale underscoru na takim poziomie w dzisiejszych czasach chyba nigdzie nie uświadczymy.Oczywiście za długie w cholerę i sporo tu underscoru, ale generalnie daje radę.
Ba!Ufam Mystery,że w serialu muzyka sprawuje sie bezbłędnie

Ja jestem usatysfakcjonowany i muzyka z piątego sezonu stanowi dla mnie prawdziwą ucztę i frajdę. Póki co to jeszcze się wsłuchuje, ale cały czas odkrywam nowe utwory i smaczki (ostatnio do gustu przypadła mi mocarna końcówka "For Love of the Dame"), więc na chwilę obecną jest dobrze, tym bardziej, iż nie spodziewałem się, aż tak przedniego grania. Oczywiście do 4 sezonu do pięt nie dorasta, ale i tak jest w porządku. Sporo tematu Locke'a, Bena i Jacka, nowe tematy również świetne, chociażby piękna melodia Sawyera, ciekawy motyw Hawking, znakomity przeznaczenia i przede wszystkim temat Jacoba, który na dobrą sprawę dopiero w 6 sezonie daje o sobie dobrze znać (tak na marginesie "The Tangled Web", powinno trwać 3 minuty, to spieprzyli).
Suma Sumarum, ciekawa przystawka do 6 sezonu, który jak dobrze pójdzie pojawić się może jeszcze w tym roku, mam nadzieję, że na jak największej ilości woluminów.
Jeden z moich faworytów tej ścieżki - miazga

http://www.youtube.com/watch?v=o-M-Om_S_DM