Intrada 27 IV 2010 Laurence Rosenthal - The Miracle Worker
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Za 1, 2 czy nawet 5 euro to bym się bał cokolwiek kupić.
W Amazonie niemieckim widziałem jedną ścieżkę tak do 5 euro właśnie, było to nawet jakieś limitowane wydanie, ale ostatecznie nie wziąłem. Wprawdzie Amazony w przypadku zwrotów nie robią problemów i nawet koszty odsyłki zwracają, ale nie chce mi się już w to bawić.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Czego tu się bać? W takiej cenie, to z reguły kupuje na ebayu. Wychodzę z założenia, że te parę złotych warte jest ryzyka. Sama cena, nie jest bowiem wyznacznikiem jakości. Jakiś czas temu kupiłem za niecałe 2 funciaki "Cry Freedom" Fentona. Płyta jak nowa,a muzyka palce lizać. Gdybym sugerował się ceną i doszukiwał drugiego dna w tym, że wystawiono tą płytę tak tanio, to ktoś w końcu sprzątnął by mi ją sprzed nosa i tyle.
Często też kupuje tytuły, które nic mi nie mówią. Zasada jest prosta, jak się spodoba, to super, jeżeli nie, to najwyżej wylądują na czereśni i będą szpaki odstraszały. Jak na razie intuicja mnie nie zawiodła
Często też kupuje tytuły, które nic mi nie mówią. Zasada jest prosta, jak się spodoba, to super, jeżeli nie, to najwyżej wylądują na czereśni i będą szpaki odstraszały. Jak na razie intuicja mnie nie zawiodła

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Niby tak. Sam kupiłem kilka płyt w Lali za 2$..
Jednak co innego wytwórnia, a co innego jakiś nieznany sprzedawca z Ebay.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy