Partacz Roku
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No dobra.. Edek odpisał, że dostał płytę (Bucholc Krok pisze:Pytałem, czy wszystkie płyty Beat Rec. są wydawane jak płyty MSM. Czyli w tekturowym szicie.Althazan pisze:Ale o so chodziMSM foliuje przecież swoje digipacki?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ciekawe jak bys się sam pluł, gdybyś dostał taką płytę hehe.. Widać było gołym okiem, a że Edek jest ślepy..
Zresztą, powinien wiedzieć, że wiele osób nie toleruje ŻADNYCH, nawet najdrobniejszych defektów.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Spróbuj kupić Dark Knighta 2CD bez rysek, albo LOTRA complete
napewno może się trafić z ryską.. jak płyty nakładają taśmowo na drewno czy twardy plastik to może się to zdarzyć i tyle.. A mikroskopijna ledwo widoczna ryska nikomu krzywdy nie robi. Potem przez takich pedantów jak Bucholc nie chcą do polski wysyłać
;-)
NO CD = NO SALE
-
bladerunner
Ja nie lubię defektów. małe ryski mnie denerwują .. ot tyle. bowiem płyty kosztują tyle co zboże.Zresztą, powinien wiedzieć, że wiele osób nie toleruje ŻADNYCH, nawet najdrobniejszych defektów.
Gdyby było inaczej koło nosa by mi to latało.
Obecnie z płyt używanych które kupiłem na przestrzeni dziejów na allegro to Adam Twoja była w iście kolekcjonerskim Stanie
a ja wierzę Edkowi
Bucholc jest zboczony na punkcie tafli płyty i z mikroskopem rys szuka. Sklep by nie robił problemów jakby rzeczywiście coś było. To nie zadupie jak nasz kraj.. Wystarczy spytać Althazana o Black Staliona..
Ostatnio zmieniony czw mar 11, 2010 11:31 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Kto nie chce?Adam Krysiński pisze: Potem przez takich pedantów jak Bucholc nie chcą do polski wysyłać;-)
-
bladerunner
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jakbym obejrzał te "cuda" to nie wiem, czy ta opinia o Adamia by się nie zawaliła..bladerunner20 pisze:Obecnie z płyt używanych które kupiłem na przestrzeni dziejów na allegro to Adam Twoja była w iście kolekcjonerskim Stanie![]()