Wydania płytowe w realu [galerie / dyskusje]
Re: Wydania płytowe w realu [galerie / dyskusje]
najlepsze że jakby to kupić osobno to wyszło by tyle samo albo ciut więcej, i nie było by 40 stron bookletu i obwoluty także cena nie jest wcale kosmiczna.
#FUCKVINYL
Te skany to z Twojego egzemplarza, tzn. już dotarło?? Wydanie przypomina mi nieco ładny boxik Indiany, choć tu oczywiście większy rozmach (bo płyt więcej) i dużo bardziej merytoryczny/pod kolekcjonera zrobione. Pudełko zbiorcze wykonane porządnie?Templar pisze:Teraz będzie sporo zdjęć, ale zajebiste wydanie, także trzeba je w pełni ukazać

Tak, to mój egzemplarz. Pudełko zbiorcze bardzo porządnie wykonane i ładnie się prezentuje na półceTomek pisze:Te skany to z Twojego egzemplarza, tzn. już dotarło?? Wydanie przypomina mi nieco ładny boxik Indiany, choć tu oczywiście większy rozmach (bo płyt więcej) i dużo bardziej merytoryczny/pod kolekcjonera zrobione. Pudełko zbiorcze wykonane porządnie?

Znakomite wydanie, mam mokro - dzięki 
Ten napis na boxie to wklęsły czy wypukły?

Ten napis na boxie to wklęsły czy wypukły?
Nie wątpięTemplar pisze:Tak, to mój egzemplarz. Pudełko zbiorcze bardzo porządnie wykonane i ładnie się prezentuje na półce

Mefi, nie taką kasę przepuszczasz na blu-raye, jeszcze masz jako największy fan Kamena na forum dylematy czy to zamawiać?Mefisto pisze:Znakomite wydanie, mam mokro - dzięki

Pół tysia w okresie czarnopiątkowo-świąteczno-noworocznym niestety piechotą nie chodzi
Prędzej czy później zamówię, ale już raczej nie w tym roku 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no i książę Templar wbił sztylet w kiedyśgrzesiowe serce, normalnie patrzę na te foty i szlocham na klawiaturę
congratki
ehh, może w przyszłym roku... póki co odpalam 800 mega mptrój... znowu... i szlocham

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
fakt
1,06
swoją drogą na ten moment dwójka i czwórka mi się najbardziej podoba, cały obraz soniczny i w ogóle

swoją drogą na ten moment dwójka i czwórka mi się najbardziej podoba, cały obraz soniczny i w ogóle

Nikt się nie spodziewał, że będziemy w tym wątku rozkładać pana Banksa na czynniki pierwsze, a tu BOOM, jest, śnieżnobiały, prosto po wyjęciu z folii
!

myślałem że to będzie bardziej temat do takich bardziej wymyślnych wydań, a nie do takich zwykłych mediamarktowych 

#FUCKVINYL
Mogę tylko ubolewać, że zawiódł Twoje oczekiwania, obudziłeś się po 5 stronachAdam pisze:myślałem że to będzie bardziej temat do takich bardziej wymyślnych wydań, a nie do takich zwykłych mediamarktowych

Btw. nie oponowałeś jak przez dwie strony pastwiliśmy się nad mediamarktowym Thorem

Btw. 2 - Banks to jest w ogóle zapowiedziany w Polsce? Jeśli nie, to to nie jest takie zwykłe mediamarktowe wydanie

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy wklejać Gravity i Rush, czy to jednak zbyt powszechne soundtracki?
#WinaHansa #IStandByDaenerys