Myślałem, że masz jeszcze inne japońskie wydania, ale widać mi się pomyliło.Althazan pisze:Jak wydadzą dwupłytówki dwójki i trójki, to będzie i wszystko
To jest papierowe obi właśnie. Chyba masz jakieś japońskie płyty? Ale takie, które są częścią okładki też robią, np. "The Banquet" Duna. Dzięki temu jest świetna okładka, a nie jakiś syf jak wszędzie. Oczywiście jak to zdejmiesz to też jest syf.Wawrzyniec pisze:Te japońskie krzaczki są naklejone na folli, czy to część okładki?
To kup to w takiej cenie, jaka jest na obi.kiedyśgrześ pisze:Przecież są ceny wydrukowane
No ja za swoją dałem troszkę więcejBucholc Krok pisze:
To kup to w takiej cenie, jaka jest na obi.Jakby nie było widać - 2100 jenów.
Ja też. Jak się nie kupuje, gdy wychodzi to się wychodzi jak na Amber Gold. A kiedyśgrześ wierzy w to, co napisali.muaddib_dw pisze:No ja za swoją dałem troszkę więcej
No i myślałem, ze te wydania ma też Althazan.A i jeszcze ostatniego słowa w kwestii SW nie powiedziałem![]()
Bucholc gdybym wierzył w to co napisane, to sam bym kupował japońceBucholc Krok pisze:Ja też. Jak się nie kupuje, gdy wychodzi to się wychodzi jak na Amber Gold. A kiedyśgrześ wierzy w to, co napisali.![]()
Dzięki właśnie uprzejmości Althazana mogę się cieszyć większością tych wydańBucholc Krok pisze: No i myślałem, ze te wydania ma też Althazan.
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Pewnie, przecież seks jest przereklamowany
Bo wydadzą! Jak tylko poczują, że się będzie opłaciło.muaddib_dw pisze:To już trzeba być fanem SW i Williamsa oczywiście, a nie czekać i gdybać, że może kiedyś wydadzą dwupłytowe AOTC i ROTS
Pierwszy rząd od góry, sektor środkowy, 4-ta od prawej.kiedyśgrześ pisze:Jeśli ktoś tu wstawi fotę podwójnego winyla z Imperium to dostanę zawału
Że w ogóle kupujesz cokolwiek, to jest zastanawiające.Bucholc gdybym wierzył w to co napisane, to sam bym kupował japońce
W sumie mnie też to zastanawia, ja i tak mam za dużo płyt, gdzieś z połowę tego co Althazan (kiedyś wspominał), czyli i tak o wiele za dużoBucholc Krok pisze:
Że w ogóle kupujesz cokolwiek, to jest zastanawiające.
Nie po to kupiłem 14 towerków z serii Beno/Billy na dvd/cd z IKEA żeby podsyłaćBucholc Krok pisze:Możesz mi podesłać, skoro masz za dużo. Miejsce się znajdzie.Tylko bez szrotu.