W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » wt maja 24, 2011 19:30 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Nie wiem jak u innych, ale u mnie ostatni utwór na płycie nr 3 brzmi tragicznie. Gdzieś tak od 30 sekundy nie idzie go przesłuchać. Krążek do wymiany.
Skacze? To współczuję.

Trza pisać do La-Li - przyślą nowe szybko.
U mnie jest OK, i trzeci dysk i drugi też (bo tam ostatni utwór też kilku osobom skacze). Sprawdzane na dwóch odtwarzaczach.
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » wt maja 24, 2011 20:07 pm
To już zaczyna być żenujące.. A jak ktoś chwilowo nie chce otwierać swojego egzemplarza to co? Chyba będzie trzeba pisać tak czy inaczej, bo uszkodzonych dysków się nie odsyła? I jak to możliwe, że tylko u niektórych skacze? Chyba cała partia powinna być uszkodzona?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » wt maja 24, 2011 20:22 pm
Podobno to wina pewnej partii nośników cd, które zostały użyte do nagrania. Napisałem już do Lali i zostaje mi czekać na zamiennik.
-
Jerzy
- Parkingowy przed studiem nagrań
U mnie na szczęście wszystko gra

Co nie zmienia faktu, iż mówiąc kolokwialnie dali dupy.
Opinia jest jak d..., każdy ma swoją.
-
Adam
- Jan Borysewicz
Bucholc Krok pisze:To już zaczyna być żenujące.. A jak ktoś chwilowo nie chce otwierać swojego egzemplarza to co? Chyba będzie trzeba pisać tak czy inaczej, bo uszkodzonych dysków się nie odsyła? I jak to możliwe, że tylko u niektórych skacze? Chyba cała partia powinna być uszkodzona?
ja tam spartakusa nie odfoliowałem o profilaktycznie się zgłosiłem po zapasówkę i bez pytania odesłali

to samo ze speedem 2.. i nie musi być cała partia bo mogli np tłoczyć partiami te 3 tysie a nie naraz.
#FUCKVINYL
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr maja 25, 2011 08:57 am
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Podobno to wina pewnej partii nośników cd, które zostały użyte do nagrania. Napisałem już do Lali i zostaje mi czekać na zamiennik.
Ciekawe czy zamiennik nie będzie zrypany..
Jerzy pisze:U mnie na szczęście wszystko gra

Co nie zmienia faktu, iż mówiąc kolokwialnie dali dupy.
Który to już raz?
Adam Krysiński pisze:ja tam spartakusa nie odfoliowałem o profilaktycznie się zgłosiłem po zapasówkę i bez pytania odesłali

to samo ze speedem 2.. i nie musi być cała partia bo mogli np tłoczyć partiami te 3 tysie a nie naraz.
Ja jeszcze Spartacusa nie kupiłem i co teraz? Liczyć, że sami wymienili płyty i zamówione teraz egzemplarze będą "czyste"? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Chyba, że będą sami dodawać zamienniki na wszelki wypadek. Tak by wypadało zrobić. Kiedyś kupiłem u partaczy jakąś starą płytę Intrady i dosłali razem z zamiennikiem. Wprawdzie zamiennik miał defekt a płyta, która miała być zepsuta okazała się być dobrą, ale to inna sprawa..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Adam
- Jan Borysewicz
Bucholc Krok pisze:Ja jeszcze Spartacusa nie kupiłem i co teraz? Liczyć, że sami wymienili płyty i zamówione teraz egzemplarze będą "czyste"? Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Chyba, że będą sami dodawać zamienniki na wszelki wypadek. Tak by wypadało zrobić. Kiedyś kupiłem u partaczy jakąś starą płytę Intrady i dosłali razem z zamiennikiem. Wprawdzie zamiennik miał defekt a płyta, która miała być zepsuta okazała się być dobrą, ale to inna sprawa..
Varese nie da zamiennika jeśli nie poprosisz. Pytanie czy zrobią to też po roku czy więcej od premiery? Cóż, będziesz musiał sprawdzić.
#FUCKVINYL
-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr maja 25, 2011 09:52 am
Bucholc Krok pisze:nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Podobno to wina pewnej partii nośników cd, które zostały użyte do nagrania. Napisałem już do Lali i zostaje mi czekać na zamiennik.
Ciekawe czy zamiennik nie będzie zrypany..
Myślę, że nie pozwoliliby sobie na aż taką partaninę

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr maja 25, 2011 10:00 am
Ta? A ja tam wierzę w umiejętności człowieka w tym zakresie.

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr maja 25, 2011 10:17 am
Niby tak, ale partacze rzadko coś wydają. Jak płyta jest stuknięta to to jest wina wydawcy akurat a nie partaczy. Partacze oczywiście mogą spieprzyć wiele innych rzeczy.

-
muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
autor: muaddib_dw » śr maja 25, 2011 11:02 am
Po raz n-ty to napiszę SZYBCIEJ, WIĘCEJ KASA, KASA, KASA .... - nowa polityka wszystkich firm wydawniczych.
-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr maja 25, 2011 11:54 am
Masz rację, pieniądz i dupa rządzą światem i nic, ani nikt tego nie zmieni

Na szczęście, ja wypisuje się z tego klubu i kończę z kupowaniem płyt. Na chwilę obecną zostały mi dwie pozycje Beltramiego, które chcę nabyć i zrywam z tym 'nałogiem'

-
Adam
- Jan Borysewicz
taaa jasne.. poczekajmy do Masady w poniedziałek, Batmana i Gods And Generals w wakacje i Die Hard w listopadzie

#FUCKVINYL
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr maja 25, 2011 21:00 pm
Będzie jak z Turkiem. Najpierw się wypisuje a później najbardziej się jara.