SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

Re: SPRZEDAM SCORY :

#541 Post autor: Ghostek » ndz sie 28, 2011 21:45 pm

Potrzebuje kasy na kupno Conana...
Tylera Batesa :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Koper
Ennio Morricone
Kontakt:

#542 Post autor: Koper » ndz sie 28, 2011 21:46 pm

Poczeka z rok to będzie po 5 zeta na allegro chodzić, jak ludzie się zaczną zastanawiać co zrobić z tym gównem :D
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński

Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

#543 Post autor: bladerunner22 » ndz sie 28, 2011 21:57 pm

potrzebuje kasy na Srowbojów :mrgreen: .
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :

''Zabić Strach''

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#544 Post autor: Adam » pn sie 29, 2011 21:46 pm

.
Ostatnio zmieniony ndz lis 13, 2011 16:48 pm przez Adam, łącznie zmieniany 10 razy.
#FUCKVINYL

Turek

#545 Post autor: Turek » śr sie 31, 2011 10:50 am

Dobra, Kamen zostanie :) Ostatnio sprzedałem wiele scorów i to wcale nie z chęci zysku, lecz z powodu pewnego przyjętego założenia. Po prostu postanowiłem co do oryginałów, że kupował będę tylko takie scory, które interesują mnie w co najmniej 3/4 całości. Koniec z kupowaniem płyt dla 2, 3 utworów. Postanowiłem że będę ostrożny z kupowaniem, w związku z czym taką przyjąłem taktykę. Akurat z Band of Brothers miałem zawsze problem, bo to płyt,a która energetyzuje mnie przez pierwsze 3 utwory, potem mamy 50 minut nudy i budzę się na koniec na repryzę Main Theme :) Ale ok, niech Kamen zostanie :) Kiedyś kupowałem dość często płyty bez namysłu, często takie, które mnie zupełnie nie interesowały ale były w promocji - np. Incepcja i Dark Knight - kupiłem je za 29 zł w promocji z myślą - "a co mi tam, niech będą". Ale teraz powiedziałem nie. Wymieniłem też kilka albumów - album Princess Mononoke, który ma ohydny montaż, został zastąpiony moim ukochanym wydaniem Symphonic Suite. Dobre 15 płyt poszło, a jest też kilka, nad których losem się zastanawiam od jakiegoś czasu i słucham je dając im szansę. Żałuję że nie mam Hymn to the Fallen na jakiejś składance, bo na pewno Saving Private Ryan by poszedł, jakoś też nie mogę się przekonać do The Piano Michaela Nymana, które kiedyś za grosze kupiłem. Człek widzi promocje, bierze score bez namysłu żeby było ich więcej i więcej a potem nadchodzi refleksja - po co :)

Więc teraz moja kolekcja będzie budowana tylko i wyłącznie na płytach bliskich mojemu sercu, na klasycznych uznanych score'ach i takich które w 99 % interesują mnie przynajmniej w 3/4 całości.

Płyty nad którymi się zastanawiam, co to z nimi począć -

River Queen - Karl Jenkins
Deep Blue - George Fenton
The Piano - Michael Nyman
Saving Private Ryan - John Williams

Czekam teraz na dotarcie jednego scoru, który KOCHAM, po wielu latach udało mi się dorwać go w oryginale - jak tylko dojdzie to się pochwalę :)

Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

#546 Post autor: Ghostek » śr sie 31, 2011 13:49 pm

Turek pisze:
Czekam teraz na dotarcie jednego scoru, który KOCHAM, po wielu latach udało mi się dorwać go w oryginale - jak tylko dojdzie to się pochwalę :)
Obrazek

O to ło? :D
Obrazek

Turek

#547 Post autor: Turek » śr sie 31, 2011 14:51 pm

Nie ma fotki Tomek :D

Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

#548 Post autor: bladerunner22 » śr sie 31, 2011 14:56 pm

napisz co masz na sprzedaż ?

''Zabić Strach''

Turek

#549 Post autor: Turek » śr sie 31, 2011 14:59 pm

bladerunner22 pisze:napisz co masz na sprzedaż ?

Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

#550 Post autor: bladerunner22 » śr sie 31, 2011 15:57 pm

Turek pisze:
bladerunner22 pisze:napisz co masz na sprzedaż ?

Właśnie, robimy wspólne zakupy?

''Zabić Strach''

Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

#551 Post autor: Ghostek » śr sie 31, 2011 17:29 pm

Tomasz Goska pisze:
Turek pisze:
Obrazek

O to ło? :D

Obrazek

o to :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#552 Post autor: Adam » śr sie 31, 2011 17:30 pm

ło jezu ta kupa się Turkowi podoba? :? nie wierże :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#553 Post autor: Wawrzyniec » śr sie 31, 2011 21:51 pm

Może chodzi o ten napis "Conan" :wink:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#554 Post autor: Adam » wt wrz 20, 2011 18:43 pm

.
Ostatnio zmieniony ndz lis 13, 2011 16:48 pm przez Adam, łącznie zmieniany 3 razy.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
bladerunner22
Zdobywca Oscara

#555 Post autor: bladerunner22 » wt wrz 20, 2011 20:32 pm

Turek pisze:Dobra, Kamen zostanie :) Ostatnio sprzedałem wiele scorów i to wcale nie z chęci zysku, lecz z powodu pewnego przyjętego założenia. Po prostu postanowiłem co do oryginałów, że kupował będę tylko takie scory, które interesują mnie w co najmniej 3/4 całości. Koniec z kupowaniem płyt dla 2, 3 utworów. Postanowiłem że będę ostrożny z kupowaniem, w związku z czym taką przyjąłem taktykę. Akurat z Band of Brothers miałem zawsze problem, bo to płyt,a która energetyzuje mnie przez pierwsze 3 utwory, potem mamy 50 minut nudy i budzę się na koniec na repryzę Main Theme :) Ale ok, niech Kamen zostanie :) Kiedyś kupowałem dość często płyty bez namysłu, często takie, które mnie zupełnie nie interesowały ale były w promocji - np. Incepcja i Dark Knight - kupiłem je za 29 zł w promocji z myślą - "a co mi tam, niech będą". Ale teraz powiedziałem nie. Wymieniłem też kilka albumów - album Princess Mononoke, który ma ohydny montaż, został zastąpiony moim ukochanym wydaniem Symphonic Suite. Dobre 15 płyt poszło, a jest też kilka, nad których losem się zastanawiam od jakiegoś czasu i słucham je dając im szansę. Żałuję że nie mam Hymn to the Fallen na jakiejś składance, bo na pewno Saving Private Ryan by poszedł, jakoś też nie mogę się przekonać do The Piano Michaela Nymana, które kiedyś za grosze kupiłem. Człek widzi promocje, bierze score bez namysłu żeby było ich więcej i więcej a potem nadchodzi refleksja - po co :)
No to Ci powiem Turek, że za wiele płyt z filmów to nie zagości na twoich półkach . bez jaj :D

Z tego co ja ,, już'' słyszałem, to może z 100 płyt bym dozbierał na 3/4 :) .

Dla jakiegoś ogólnego wyobrażenia : Myster słucha po 10 nowych - scorów dziennie :D .

''Zabić Strach''

ODPOWIEDZ